CELEBRITIES

Eva Mendes: Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε τα δύο κρυφά ταλέντα του Ryan Gosling


The Jennettes

15 Φεβρουαρίου 2020

Eva Mendes: Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε τα δύο κρυφά ταλέντα του Ryan Gosling

H Eva Mendes δημοσίευσε πρόσφατα μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας μετά από σχόλιο fan, τα κρυφά ταλέντα του συζύγου της.

Ο Ryan Gosling πέρα από την υποκριτική του δεινότητα, ξεδιπλώνει κι άλλα ταλέντα κυρίως, κυρίως μέσα στο σπίτι στις ιδιωτικές στιγμές με την οικογένεια του. 

Στη φωτογραφία, η Eva Mendes τρώει macaroons και δίνει συγχαρητήρια στο σπουδαίο catering που ετοίμασε το φαγητό κατά τη διάρκεια γυρισμάτων της. Γράφοντας "electric avenue chef", η ηθοποιός δέχτηκε διάφορα σχόλια για τις μαγειρικές ικανότητες εκείνης και του Gosling.

Σύμφωνα λοιπόν με την ίδια, ο Ryan Gosling είναι είναι εξαιρετικά ταλαντούχος τόσο στη μαγερική όσο και στη ζαχαροπλαστική. Όσο για τον εαυτό της, η Mendes ισχυρίζεται: «Δεν ξέρω αν αυτό που κάνω εγώ, μπορεί να ονομαστεί μαγειρική. Κάνω λαχανικά στον ατμό, χυμούς στο μπλέντερ και ρύζι. Εκείνος μαγειρεύει. Είναι φανταστικός μάγειρας και ζαχαροπλάστης».

Δείτε ακόμη: Eva Mendes: Το απόλυτο θηλυκό 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.