CELEBRITIES

Ο Οlivier Rousteing αποκάλυψε τον σοβαρό τραυματισμό που έκρυβε επί έναν χρόνο και την απίστευτη αιτία του


The Jennettes

11 Οκτωβρίου 2021

Ο Οlivier Rousteing αποκάλυψε τον σοβαρό τραυματισμό που έκρυβε επί έναν χρόνο και την απίστευτη αιτία του
Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Balmain αποκάλυψε τον σοβαρό τραυματισμό που έκρυβε ένα χρόνο

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Balmain, Οlivier Rousteing, μοιράστηκε με το κοινό του μια φωτογραφία που τον δείχνει τυλιγμένο με γάζες σε όλον του τον κορμό και το κεφάλι. Ο ίδιος αποκάλυψε μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram ότι έκρυβε έναν ολόκληρο χρόνο τον σοβαρό τραυματισμό που είχε και πλέον αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ήρθε στιγμή να το μάθουν όλοι.

Ο ταλαντούχος Creative director του διάσημου οίκου περιέγραψε με πολλές λεπτομέρειες τις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

"Ακριβώς πριν από ένα χρόνο, έσκασε το τζάκι στο σπίτι μου. Το επόμενο πρωί ξύπνησα στο Νοσοκομείο Parispital Saint Louis του Παρισιού. Το υπέροχο προσωπικό σε αυτό το γνωστό νοσοκομείο, το οποίο αντιμετώπιζε παράλληλα έναν απίστευτο αριθμό περιπτώσεων COVID, με φρόντισε καταπληκτικά. Δεν μπορώ να τους ευχαριστήσω αρκετά. Έκανα τα πάντα για να κρύψω αυτήν την ιστορία από όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους και προσπαθούσα να κρατήσω το μυστικό που μοιράστηκα μόνο με την ομάδα και τους φίλους μου για πολύ καιρό".

Συνεχίζει γράφοντας: “Για να είμαι ειλικρινής δεν είμαι σίγουρος για ποιο λόγο ντρεπόμουν, ίσως είναι αυτή η εμμονή για την τελειότητα για την οποία φημίζεται ο κόσμος της μόδας και οι δικές μου ανασφάλειες. Όταν συνήλθα, απλώς δούλευα μέρα και νύχτα για να ξεχάσω και να δημιουργήσω τις συλλογές μου, προσπαθώντας να κάνω τον κόσμο να ονειρεύεται με αυτές, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούσα να κρύβω τα σημάδια με μάσκες προσώπου, μακριά μανίκια, ζιβάγκο, ακόμα και με πολλά δαχτυλίδια σε όλα μου τα δάχτυλα σε πολλές συνεντεύξεις και φωτογραφήσεις. Κατάλαβα ότι η δύναμη των κοινωνικών μέσων είναι να αποκαλύπτουν μόνο αυτό που θέλεις να δείξεις. Έτσι, μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε το δικό μας αφήγημα, αποφεύγοντας ό,τι δεν θέλουμε να δούμε ή να δείξουμε: αυτός είναι ο νέος μας κόσμος.

Τώρα, ένα χρόνο αργότερα είμαι θεραπευμένος, ευτυχισμένος και υγιής. Συνειδητοποιώ πόσο ευλογημένος είμαι και ευχαριστώ το Θεό κάθε μέρα της ζωής μου. Το τελευταίο μου show είχε να κάνει με τον εορτασμό της θεραπείας ενάντια στον πόνο και ευχαριστώ όλα τα μοντέλα, την παραγωγή, την ομάδα μου, την οικογένειά μου στην Balmain, τους φίλους μου που ήρθαν και στήριξαν όχι μόνο τα 10 χρόνια του Balmain αλλά και την αναγέννησή μου. Σήμερα, νιώθω τόσο ελεύθερος, τόσο καλά και τόσο τυχερός. Ξεκινάω ένα νέο κεφάλαιο με χαμόγελο στα χείλη και την καρδιά γεμάτη ευγνωμοσύνη. Στους γιατρούς και τους νοσηλευτές στο Saint Louis, και σε όλους εκείνους που με βοήθησαν κατά τη διάρκεια αυτής της μακράς ανάρρωσης και κράτησαν το μυστικό μου: ένα βαθύ ευχαριστώ. Σας αγαπώ. O θεός να σας ευλογεί όλους! Ποτέ μην τα παρατάτε! Υπάρχει πάντα ο ήλιος μετά την καταιγίδα”.

Ακόμη, ο Olivier Rousteing δημοσίευσε στα stories του στο Instagram φωτογραφίες από εμφανίσεις που έκανε όλη αυτό το διάστημα και τον τρόπο που καταφέρνει να κρύψει τα σημάδια από τους τραυματισμούς του.

jenny.gr

Σίγουρα πρόκειται για μια πολύ επίπονη εμπειρία για εκείνον, αλλά η μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει για να το ξεπεράσει τόσο σωματικά όσο και ψυχικά, δείχνει πως δεν πρόκειται να το βάλει κάτω εύκολα.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.