CELEBRITIES

Άλλη μια κοινή εμφάνιση για JLo και Ben Affleck, άλλη μια φορά που δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω τους


The Jennettes

11 Οκτωβρίου 2021

Άλλη μια κοινή εμφάνιση για JLo και Ben Affleck, άλλη μια φορά που δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω τους
JLo - Ben Affleck: Μαζί στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας

H Jennifer Lopez και ο Βen Affleck είναι από τα πιο hot ζευγάρια του Hollywood αυτή τη στιγμή και τους τελευταίους μήνες που είναι μαζί μας έχουν χαρίσει πολλές μοναδικές εικόνες αγάπης. Είναι επανασύνδεση της χρονιάς και έκαναν όλα τα media να ασχολούνται μαζί τους.

Οι Bennifer λοιπόν εμφανίστηκαν μαζί στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Ben Affleck με τίτλο "The Last Duel" στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης. Όπως ήταν φυσικό όλα τα φώτα έπεσαν επάνω τους και αυτοί όμως δεν χάλασαν το χατίρι στους φωτογράφους αφού πόζαραν αγκαλιά, ενώ αντάλλαξαν τρυφερά φιλιά στο κόκκινο χαλί.

jenny.gr

Το ζευγάρι δεν κρύβει τον ερωτά του και φαίνεται ότι ο ένας στηρίζει τον άλλο. Άλλωστε, ο γοητευτικός ηθοποιός δεν είχε κρύψει τον θαυμασμό που νιώθει για τη λαμπερή star.

jenny.gr

«Είμαι μαγεμένος με την επίδραση της Jennifer στον κόσμο», είπε ο ηθοποιός σε συνέντευξη που έδωσε στο Adweek. «Εγώ, ως καλλιτέχνης, το πολύ – πολύ να κάνω ταινίες που συγκινούν τον κόσμο. Η Jennifer έχει εμπνεύσει τόσους ανθρώπους, ώστε να νιώσουν πως έχουν λόγο και θέση σε αυτήν τη χώρα».

jenny.gr

Ο Ben Affleck δε σταμάτησε να πλέκει το εγκώμιο της αγαπημένης του, εξηγώντας πώς αποτελεί πρότυπο για κάθε σύγχρονη γυναίκα και η JLο δικαίως τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

jenny.gr

Η JLo, όπως πάντα λαμπερή και εντυπωσιακή, εμφανίστηκε στην πρεμιέρα φορώντας ένα καφέ σύνολο του οίκου Herve Leger, ενώ ο Affleck επέλεξε ένα κομψό κοστούμι. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα αργήσουμε πολύ να βαρεθούμε να τους χαζεύουμε, σε κάθε νέα τους εμφάνιση.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.