CELEBRITIES

«Είμαι βαθιά ανασφαλής»: Η Megan Fox μιλά για τη δυσμορφική διαταραχή της


The Jennettes

12 Οκτωβρίου 2021

«Είμαι βαθιά ανασφαλής»: Η Megan Fox μιλά για τη δυσμορφική διαταραχή της

Είναι μία από τις ωραιότερες γυναίκες του κόσμου. Και καταρρίπτει τον μύθο που θέλει την ομορφιά να λύνει κάθε πρόβλημα. Η Meghan Fox μίλησε για τις ανασφάλειες και τη δυσμορφική διαταραχή της, ενώ εξήγησε ότι η αυτοπεποίθηση που βγάζει προς τα έξω δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο βρετανικό GQ με τον σύντροφό της, Machine Gun Kelly, αποκάλυψε ότι «ναι, έχω σωματική δυσμορφική διαταραχή. Έχω πολλές βαθιές ανασφάλειες».

«Μπορεί να κοιτάς κάποιον και να πιστεύεις “Μα είναι τόσο όμορφος. Η ζωή του πρέπει να είναι πανεύκολη”. Ε, μάλλον δεν έχει την ίδια γνώμη για τον εαυτό του», πρόσθεσε.

Η σωματική δυσμορφική διαταραχή, σύμφωνα με το Ελληνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών, χαρακτηρίζεται από έντονο άγχος και υπερβολική ενασχόληση με ένα ή και περισσότερα σημεία του σώματος, που μπορεί να έχουν μία πραγματική ή υποτιθέμενη ατέλεια. Το άτομο που πάσχει από αυτήν, έχει διαστρεβλωμένη εικόνα σώματος, την οποία προσπαθεί διαρκώς να αλλάξει, καθώς πιστεύει ότι είναι άσχημο, αποκρουστικό και ότι εξαιτίας της εμφάνισης του θα γίνει αντικείμενο περίγελου από το περιβάλλον του.

jenny.gr

Η ηθοποιός δεν μίλησε για το επίπεδο στο οποίο η δυσμορφία επηρεάζει τη ζωή της, όμως έχει κάνει λόγο για άλλα ζητήματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν. Το 2009 συγκεκριμένα, λίγο αφότου κυκλοφόρησε η ταινία Jennifer’s Body, ήταν στα πρόθυρα κατάρρευσης καθώς έβλεπε την εικόνα της να σεξουαλικοποιείται διαρκώς – τόσο στον κινηματογράφο, όσο και στα μέσα ενημέρωσης.

«Δεν ήταν μόνο εκείνο το έργο, ήταν όλη μου η ζωή, όλη την ώρα, σε κάθε project που αναλάμβανα και με κάθε παραγωγό που συνεργαζόμουν», είχε αναφέρει τότε.

Φυσικά, η Meghan Fox μίλησε και για τη σχέση της με τον Machine Gun Kelly, τον οποίο συνάντησε τον Μάρτιο του 2020 και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. «Η πρώτη φορά που τον κοίταξα στα μάτια, με έκανε να νιώσω πως “σε ξέρω εσένα. Σε ξέρω τόσο καλά, σε τόσες μορφές, σε τόσες διαφορετικές ζωές”». Tώρα πια, είναι σίγουρη πως βρήκε την αδελφή ψυχή της.

jenny.gr

«Είναι έκσταση και μαρτύριο, σίγουρα… Δε θέλω να νομίζει ο κόσμος ότι όλα είναι τέλεια μεταξύ μας», δήλωσε εκείνος. «Δεν είπα ότι ζω το πιο σκοτεινό μου παραμύθι χωρίς λόγο».

πηγή φωτογραφιών: Instagram

Δείτε ακόμη: 9 celebrities που δεν χρησιμοποιούν το πραγματικό τους όνομα

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.