CELEBRITIES

H Lady Gaga φόρεσε τα λεφτά της, πήγε στο Vegas και πλέον είναι το καλύτερο meme της εβδομάδας


The Jennettes

14 Οκτωβρίου 2021

H Lady Gaga φόρεσε τα λεφτά της, πήγε στο Vegas και πλέον είναι το καλύτερο meme της εβδομάδας
Η Lady Gaga ποζάρει με το πιο ιδιαίτερο αξεσουάρ φτιαγμένο από δολάρια

H Lady Gaga προτιμά τις εκκεντρικές εμφανίσεις και δεν είναι λίγες οι φορές που μας το έχει αποδείξει. Άλλωστε έτσι μας συστήθηκε, ως μια εκκεντρική περσόνα που υιοθετεί διαφορετικά στιλ και looks αδιαφορώντας για την γνώμη των άλλων.

Η διάσημη popstar ανέβασε μια φωτογραφία στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram και μας δείχνει πώς ταξιδεύει: απλά, λιτά, απέριττα. Not. H ταλαντούχα τραγουδίστρια επιστρέφει στο Las Vegas για μια σειρά συναυλιών στο Haus Of Gaga και φωτογραφήθηκε μέσα στο ιδιωτικό της αεροπλάνο, φορώντας ένα outfit που ομολογουμένως ταιριάζει απόλυτα στην πληθωρική προσωπικότητά της.

Φοράει λοιπόν ένα μποά φτιαγμένο από δολάρια, την iconic Birkin Bag του οίκου Hermes σε hot pink απόχρωση, και ένα πουά φόρεμα που ολοκληρώνει το παιχνιδιάρικο look της με τον καλύτερο τρόπο. Η Gaga μας χάρισε μια ακόμη εμφάνιση που θα συζητηθεί πολύ και μας έδειξε πως τα χρήματα μπορούν να δημιουργήσουν και τέλεια αξεσουάρ -αρκεί να τα έχεις. Γιατί όχι;

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: “Πίσω στο Vegas μωρό μου, με το Haus Of Gaga” και η αλήθεια είναι πως θα θέλαμε να είμαστε μαζί της σε αυτήν την πτήση. Άλλωστε, όπως λέει και μία σοφή παροιμία: Sometimes all you need is a billion dollars.

Η φωτογραφία της έγινε το απόλυτο meme στο Twitter και οι χρήστες είχαν να παραδώσουν μερικές εξαιρετικά αστείες ατάκες.

Δείτε ακόμη: Οι πιο extreme εμφανίσεις της Lady Gaga

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS