CELEBRITIES

Leni Klum - Seal: Μπαμπάς και κόρη φωτογραφήθηκαν στο κόκκινο χαλί μαζί με τους συντρόφους τους


The Jennettes

15 Οκτωβρίου 2021

Leni Klum - Seal: Μπαμπάς και κόρη φωτογραφήθηκαν στο κόκκινο χαλί μαζί με τους συντρόφους τους

Όσο μεγαλώνει, η Leni Klum αποδεικνύει ότι δεν είναι απλώς «η κόρη της Heidi και του Seal». 

Η 17χρονη που έχει ήδη μπει δυναμικά στο χώρο της μόδας, έκανε αρκετές δημόσιες εμφανίσεις πλάι στους γονείς της, την εβδομάδα που πέρασε. Τώρα, περπάτησε στο κόκκινο χαλί πλάι στον μπαμπά της και ήταν υπέροχη.

Η Leni και ο Seal παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα της ταινίας The Harder They Fall με τους Idris Elba, Ergina King και LaKeith Stanfield, στο Los Angeles.

jenny.gr

Φόρεσαν τα μαύρα ρούχα τους, με τον Seal να επιλέγει παλτό με μπότες, και την Klum ένα λαμπερό mini φόρεμα Dolce & Gabbana. 
Τους βλέπουμε χαμογελαστούς κι αγκαλιασμένους – δεν ήταν μόνοι, ωστόσο. Τους συνόδευαν οι σύντροφοί τους: ο αθλητής χόκεϊ Aris Rachevsky και η Laura Strayer

jenny.gr

Δεν είναι η πρώτη εμφάνιση της Leni στο κόκκινο χαλί. Πίσω στον Αύγουστο, πήγε σε εκδήλωση της UNICEF μαζί με τη μητέρα της. Για εκείνο το Gala, επέλεξε πανέμορφη χρυσή τουαλέτα του οίκου Versace.

Εκτός από την αγάπη για το modeling – έχει περπατήσει και για τον D&G, ενώ έχει βρεθεί σε εξώφυλλα – κάνει κινήσεις στον χώρο των επιχειρήσεων. Ίδρυσε τη δική της γραμμή ρούχων, σε συνεργασία με την εταιρεία About You. Και δεν έχει κλείσει καν τα 18.
 

Δείτε ακόμη: 10 celebrities που δεν γνώριζες ότι έχουν μεγαλώσει με ανάδοχες οικογένειες

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.