CELEBRITIES

Η Susan Sarandon μιλάει για την ερωτική σχέση της με τον David Bowie και το τελευταίο τους τηλεφώνημα πριν πεθάνει


The Jennettes

18 Οκτωβρίου 2021

Η Susan Sarandon μιλάει για την ερωτική σχέση της με τον David Bowie και το τελευταίο τους τηλεφώνημα πριν πεθάνει

Γνωρίζατε ότι η Susan Sarandon και ο David Bowie είχαν ερωτική σχέση πριν από τέσσερις δεκαετίες, την περίοδο που πρωταγωνιστούσαν μαζί στην ταινία "The Hunger" το 1983; 

Έχουν περάσει σχεδόν έξι χρόνια από τότε που ο David Bowie έφυγε από τη ζωή στα 69 του μετά από τη 18μηνη μάχη του με καρκίνο στο συκώτι αλλά η Susan Sarandon ανακαλεί ακόμη στιγμές που περνούσαν οι δυο τους ως σύντροφοι, αλλά και ως φίλοι. 

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο You magazine, η διάσημη ηθοποιός θυμάται τη σχέση της με τον Bowie αλλά και τη μακροχρόνια φιλία τους που ξεκίνησε μετά τη συνεργασία τους στην ταινία "The Hunger" το 1983. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Όχι, ότι περνούσαμε πολύ χρόνο μαζί- είχαμε μια σειρά θεμάτων υγείας να διαχειριστούμε- αλλά τα καταφέραμε».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TSY (@theselvedgeyard)

Η 75χρονη ηθοποιός είπε ότι η τελευταία φορά που είδε τον Bowie ήταν στην πρεμιέρα του μιούζικαλ του, "Lazarus", που έγινε στις αρχές Δεκέμβρη του 2015, μόλις έναν μήνα πριν πεθάνει. Μετά το show, η Sarandon είπε ότι είχε επισκεφθεί τη Λέσβο ως εθελόντρια για να τονίσει την προσφυγική κρίση που παρατηρείται στο νησί. 

Η συγκεκριμένη εμπειρία της, ήταν ίσως «το πιο δύσκολο πράγμα» στη ζωή της, εξηγώντας πως η κατάσταση εκεί συνοδευόταν από «μια διαρκη απόγνωση χωρίς λύση». Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν κοιμόταν καλά εκείνο το διάστημα ενώ εάν έπρεπε να ξυπνήσει νωρίς την επόμενη ημέρα, η ίδια έπαιρνε το υπνωτικό φάρμακο, Ambien. 

Όπως προσθέτει: «Έβλεπα στον ύπνο μου τον David να με καλεί και να συζητάμε για ώρα» σε σημείο που η ηθοποιός είχε μπερδέψει την πραγματικότητα από τα όνειρα. «Δεν θα πιστέψει κανείς ότι ο Bowie με καλούσε όσο ήμουν στη Λέσβο». Το όνειρο ήταν τόσο έντονο που η Sarandon αναρωτιόταν εάν την είχε πράγματι πάρει τηλέφωνο εκείνο το διάστημα. 

«Όταν κοίταξα το κινητό μου, είδα ότι με είχε πάρει στα αλήθεια. Δεν θυμάμαι τι λέγαμε. Μία εβδομάδα μετά, πέθανε. Ήταν όλο τόσο απογοητευτικό. Την ημέρα που έφυγε, στη Νέα Υόρκη είχε σχηματιστεί διπλό ουράνιο τόξο στον ουρανό». Οι δυο τους, όπως περιγράφει η ίδια, είχαν φροντίσει να κρατήσουν μια πολύ ουσιαστική, φιλική σχέση ανάμεσά τους ακόμη και μετά από δεκαετίες που γνώριζαν ο ένας τον άλλον. 

«Ήμουν πολύ τυχερή που ήμουν τόσο κοντά του λίγο πριν πεθάνει, τους τελευταίους μήνες της ζωής του» ενώ εξήγησε, προσθέτοντας: «Με βρήκε ξανά. Μιλήσαμε και είπαμε κάποια πράγματα που έπρεπε οπωσδήποτε να ειπωθούν μεταξύ μας. Ήμουν τόσο τυχερή που κατάφερα να τον δω όταν μου είπε τι συνέβαινε πραγματικά στη ζωή και την υγεία του».

Η Sarandon αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι εκείνη και ο Bowie ήταν εραστές σε συνέντευξή της στον Guardian το 2014. «Είναι φοβερός εραστής», είχε πει τότε για εκείνον. «Ήταν μια πραγματικά ενδιαφέρουσα περίοδος. Δεν ήθελα να κάνω παιδιά καθώς είμαι η μεγαλύτερη ανάμεσα σε 9 αδέρφια οπότε ηξερα καλά πώς είναι ο ρόλος της μητέρας και δεν ήταν αυτό που ήθελα να κάνω στη ζωή μου». 

Νωρίτερα μες στον χρόνο, η ηθοποιός αποκάλυψε στο podcast, “Divorced, Not Dead”ότι δεν θα παντρευόταν εάν είχε την επιλογή. Στα 17 της, παντρεύτηκε τον ηθοποιό, Chris Sarandon ενώ φοιτούσαν στο ίδιο κολέγιο. «Αρχίσαμε να βγαίνουμε. Ήταν στην πραγματικότητα, η πρώτη μου σεξουαλική εμπειρία. Ήμουν τόσο ευγνώμων. Αποφάσισα να παντρευτώ ακριβώς επειδή περνούσαμε καλά εκτός κολεγίου οπότε συμφωνήσαμε κάθε χρόνο να ανανεώνουμε εάν το θέλαμε πραγματικά, τους όρκους μας». 

Το ζευγάρι ήταν μαζί για 7 χρόνια αλλά μετά ακολούθησε χωριστούς δρόμους. «Δεν ήθελα να παντρευτώ την πρώτη φορά», όπως πρόσθεσε. Ανάμεσα στις σχέσεις που έκανε η ηθοποιός, ήταν και η σχέση της με τον σκηνοθέτη, Franco Amurri από το 1984 μέχρι το 1988, μαζί με τον οποίο απέκτησε μια κόρη, την 36χρονη Eva Amurri. H Sarandon έχει δύο ακόμη παιδιά, τον 32χρονο Jack και τον 29χρονο Miles, με τον ηθοποιό, Tim Robbins. 

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/ davidbowienews

Δείτε ακόμη: Celebrities: Ζευγάρια στη ζωή και στη σκηνή 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.