UPDATE #NOW

Ο Daniel Craig ξεδιπλώνει το κωμικό του ταλέντο και η Δευτέρα μόλις απέκτησε νόημα


Κλέλια Φατούρου

18 Οκτωβρίου 2021

Ο Daniel Craig ξεδιπλώνει το κωμικό του ταλέντο και η Δευτέρα μόλις απέκτησε νόημα

Ο Daniel Craig δεν είναι μόνο ένας γοητευτικός πράκτορας. Είναι και κωμικός με πηγαίο ταλέντο, και ευχαριστούμε το Saturday Night Live για τα βίντεο που ακολουθούν.

Το περασμένο Σάββατο, ο ηθοποιός Rami Malek έκανε το ντεμπούτο του στο SNL, ως κεντρικός παρουσιαστής. Δεν ήταν όμως μόνος. Ο τελευταίος James Bond έκανε cameo εμφανίσεις σε δύο βίντεο της βραδιάς, αποδεικνύοντας ότι έχει γνήσια κωμική φλέβα. Οι δυο τους εξάλλου συνεργάστηκαν για λίγο στην ταινία No Time To Die, αλλά μάλλον ήθελαν κι άλλο. Και αυτή ήταν η δεύτερη φορά για τον Craig στο SNL, μετά τον Μάρτιο του 2020.

Ο Prince και η παρεξήγηση

Το πρώτο βίντεο είναι μία οντισιόν για μία ταινία για τον Prince. Ο Rami Malek κονταροχτυπιέται με τον Kenan Thompson, με τον δεύτερο να παίρνει τον ρόλο, επειδή είναι μαύρος και η ταινία θέλει να πολεμήσει τον ρατσισμό. Πάνω στη σύγχυση αυτής της περιγραφής, εισβάλει ο Daniel Craig, διεκδικώντας τον ρόλο του πρίγκιπα. Δεν έχει καταλάβει ότι πρόκειται για τον καλλιτέχνη Prince, ωστόσο δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Αν και είναι πολύ κακός, τελικά παίρνει τον ρόλο, επειδή είναι ο James Bond. Απλά και ξεκάθαρα.

Κι επειδή δεν μας έφτασε ένα σκετς, περνάμε στο επόμενο και η Δευτέρα μας γίνεται πολύ καλύτερη. Ο Craig βγαίνει ραντεβού με τη Cecily Strong και, θέλοντας να την εντυπωσιάσει, βρίσκει ακριβά εισιτήρια για το σόου του avant-garde performer Angelo. Οι αντιδράσεις του Craig είναι απίστευτες, ενώ το σκετς κορυφώνεται όταν ο Malek εμφανίζεται ως χορευτής (που δεν χορεύει). Η βραδιά κλείνει με τον Malek να πηδάει στην αγκαλιά του Daniel Craig και αυτό είναι το bromance που δεν ξέραμε ότι χρειαζόμασταν.