CELEBRITIES

O Daniel Craig είπε ότι προτιμά να βγαίνει σε γκέι μπαρ και καταλαβαίνουμε απόλυτα γιατί


The Jennettes

14 Οκτωβρίου 2021

O Daniel Craig είπε ότι προτιμά να βγαίνει σε γκέι μπαρ και καταλαβαίνουμε απόλυτα γιατί

Την ώρα που ακόμη συζητάμε για το πώς θα μας φαινόταν ένας γκέι James Bond, ο Daniel Craig δηλώνει ότι όχι απλώς  βγαίνει σε γκέι μπαρ, αλλά τα προτιμά για να αποφεύγει τους «επιθετικούς πέφτουλες» που κάνουν τις γυναίκες να αισθάνονται άβολα.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο podcast Lunch with Bruce, ο 53χρονος ηθοποιός εξήγησε ότι είναι σχεδόν απίθανο να ενοχληθεί, αν βρίσκεται ανάμεσα σε ομοφυλόφιλους.

«Πηγαίνω σε γκέι μπαρ όσο θυμάμαι τον εαυτό μου», είπε. «Ένας λόγος είναι επειδή δεν τσακώνομαι τόσο συχνά».

Ο κινηματογραφικός James Bond αποκάλυψε ότι τα ανακάλυψε σε νεαρή ηλικία, γιατί έμπλεκε συχνά σε καυγάδες. Ήθελε απλώς να περνά ήσυχα την ώρα του. «Όλοι ήταν καλοί με όλους. Δεν έπρεπε να διατυμπανίσεις τη σεξουαλικότητά σου. Ήταν εντάξει. Και ήταν ασφαλές».

«Γνώριζα και κοπέλες εκεί, γιατί πολλές σύχναζαν σε τέτοια μέρη για τον ίδιο ακριβώς λόγο με εμένα».

Έπειτα, ο Daniel Craig μίλησε για ένα περιστατικό που συνέβη πριν από δέκα χρόνια με τον παρουσιαστή της εκπομπής, όταν φωτογράφοι τους «συνέλαβαν» σε κοινή τους έξοδο σε γκέι μπαρ της California.

«Για εμένα, ήταν μία από αυτές τις καταστάσεις που, ξέρεις, μας έπιασαν επ’ αυτοφόρω, υποθέτω, και ήταν περίεργο γιατί δεν κάναμε τίποτα κακό», ξεκίνησε.

«Αυτό που έγινε ήταν ότι περνούσαμε ένα όμορφο βράδυ κι εγώ κάπως σου μιλούσα για τη ζωή μου που άλλαζε και μεθύσαμε και σκέφτηκα “Α, ας πάμε ε ένα μπαρ, ας βγούμε”».

Δείτε ακόμη: 10 celebrities που δεν γνώριζες ότι ανήκουν στην LGBTQ+ κοινότητα

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.