CELEBRITIES

Η Angelina Jolie έντυσε τα παιδιά της με vintage δικά της ρούχα και έλαμψαν μαζί στο κόκκινο χαλί


The Jennettes

19 Οκτωβρίου 2021

Η Angelina Jolie έντυσε τα παιδιά της με vintage δικά της ρούχα και έλαμψαν μαζί στο κόκκινο χαλί
Angelina Jolie: To κόσμημα προσώπου και η εμφάνιση της Zahara με φόρεμα της από το 2014

Η Angelina Jolie πήγε στην πρεμιέρα την νέας της ταινία Eternals με τα πέντε παιδιά της και δεν ξέρουμε ποιον να πρωτοθαυμάσουμε.

Η 46χρονη ηθοποιός πόζαρε με τα πέντε από τα έξι παιδιά της -τον 20χρονο Maddox, την 16χρονη Zahara, την 15χρονη Shiloh, καθώς και τα δίδυμα Vivienne και Knox, 13 ετών. Η οικογένεια βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας Eternals στο Λος Άντζελες.

Η Τζολί, η οποία είναι επίσης μαμά του 17χρονου Pax που δεν βρισκόταν στην πρεμιέρα, επέλεξε ένα στράπλες μπεζ φόρεμα του οίκου Balmain από την συλλογή RE22 για την περίσταση και το πιο ιδαίτερο χρυσό κόσμημα στο πηγούνι, ενώ τα παιδιά της ήταν επίσης εξίσου υπέρκομψα στο κόκκινο χαλί .

jenny.gr

H&M

Τόσο ο Maddox όσο και η Knox επέλεξαν κοστούμια, ενώ η Vivienne και η Shiloh συντονίστηκαν χρωματικά με τη μαμά τους με ουδέτερους τόνους. H Zahara τράβηξε τα βλέμματα φόρωντας το ασημένιο φόρεμα Elie Saab Couture, το οποίο φορούσε η Jolie στα βραβεία Oscar του 2014. Όπως είπε, ωστόσο, η Jolie στους ρεπόρτερ, τα ρούχα που φορούσαν όλα τα παιδιά της ήταν upcycled εκδοχές δικών της, παλιότερων ρούχων. "Τα παιδιά μου φορούν ένα μείγμα από vintage (ρούχα) και ένα παλιό μου φόρεμα από τα Oscars. Επιλέξαμε μόνο vintage και κάναμε upcycle τα παλιά μου πράγματα", δήλωσε η ηθοποιός.

jenny.gr

Στα Eternals, η Jolie υποδύεται τη Thena - μια πολεμίστρια που έχει τεράστια δύναμη, ταχύτητα και αντοχή.

Βασισμένο σε έναν φανταστικό αγώνα υπεράνθρωπων από τη Marvel Comics, το Eternals διευθύνεται από τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη Chloé Zhao και πρωταγωνιστούν επίσης οι Salma Hayek, Kit Harington, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Barry Keoghan, Brian Tyree Henry, Ma Dong-seok, Lauren Ridloff , και η Λία Μακ Χιου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.