CELEBRITIES

H Angelina Jolie κρέμεται από τον ουρανό, επιστρέφει δυναμικά στην τέχνη και μιλάει για τη γυναικεία ενδυνάμωση


The Jennettes

19 Οκτωβρίου 2021

H Angelina Jolie κρέμεται από τον ουρανό, επιστρέφει δυναμικά στην τέχνη και μιλάει για τη γυναικεία ενδυνάμωση

Απασχόλησε την κοινή γνώμη με το διαζύγιό της από τον Brad Pitt, τις φήμες για τη σχέση της με τον Weeknd και την πιθανή επανασύνδεση με το πρώην σύζυγό της, Johnnie Lee Miller. Τώρα, η Angelina Jolie φωτογραφίζεται για το Elle μαζί με τις συμπρωταγωνίστριές της στην ταινία The Eternals και, μαζί, καταρρίπτουν τα στερεότυπα που θέλουν τις γυναίκες να ανταγωνίζονται η μία την άλλη.

Με τις Salma Hayek, Gemma Chan και Lauren Ridloff λοιπόν, δείχνει τι συμβαίνει όταν τέσσερις δυναμικές γυναίκες ενώνουν τις δυνάμεις τους – τόσο στη μεγάλη  οθόνη, όσο και στη ζωή. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE Magazine (@elleusa)

«Πολλές φορές, ως ηθοποιός, είσαι αυτή η δυνατή γυναίκα ή έχει μία αδελφή – δεν έχεις συχνά μία οικογένεια στην οποία πραγματικά γνωρίζεις γυναίκες και βλέπεις όλες τις διαφορετικές τους δυνάμεις», είπε η Jolie. «Η χάρη και η κομψότητα της Gemma και ο τρόπος που κινείται στον κόσμο. Το μητρικό ένστικτο και η δύναμη της Salma και η ευφυΐα της Lauren. Όλες, έφεραν κομμάτια του εαυτού τους».

jenny.gr

Λίγο αργότερα, η Salma Hayek μίλησε για εκείνη με τα καλύτερα λόγια. «Ανακάλυψα μία αδελφή ψυχή που  μου  μοιάζει τόσο με τόσους τρόπους», δήλωσε. «Ένιωσα σαν να την ήξερα όλη μου τη ζωή. Είχα την ευκαιρία να τη γνωρίσω λίγο καλύτερα από τους άλλους, και αυτό μου είναι πολύτιμο».

jenny.gr

Βλέπουμε την Angelina Jolie να αναγεννιέται, μέσα από τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια. Είναι πανέμορφη – σαν νεράιδα που αιωρείται.

jenny.gr

Δείτε ακόμη: 10 celebrities που δεν γνώριζες ότι έχουν μεγαλώσει με ανάδοχες οικογένειες

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.