CELEBRITIES

Τελικά, είναι σχέση; Angelina Jolie και Weeknd βγαίνουν ένα ακόμη ραντεβού


The Jennettes

27 Σεπτεμβρίου 2021

Τελικά, είναι σχέση; Angelina Jolie και Weeknd βγαίνουν ένα ακόμη ραντεβού

Πάνω που νομίζαμε ότι οι celebrities είχαν βρει την ηρεμία τους, η Angelina Jolie ήρθε να ταράξει τα νερά. Κι όχι μόνη της, αλλά παρέα με τον The Weeknd.

Οι σταρ φαίνεται να βγήκαν το τρίτο τους ραντεβού, με paparazzi να τους φωτογραφίζουν στη Santa Monica. Σύμφωνα με τη Daily Mail έφτασαν χωριστά, έφαγαν σε ιδιωτικό τμήμα ιταλικού εστιατορίου και παρέμειναν εκεί για δυόμισι ώρες. Έπειτα, έφυγαν μαζί. Ε, αν αυτό δεν είναι σχέση, τότε τι είναι;

Η ηθοποιός φόρεσε μακρύ μαύρο φόρεμα και ο τραγουδιστής μαύρο τζιν, μπότες και jacket.

Η τελευταία τους αυτή συνάντηση πυροδοτεί εκ νέου τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι. Νωρίτερα, τον Ιούλιο, είχαν ήδη δώσει δύο φορές τροφή για σχόλια – στις 30 του μήνα, έφυγαν μαζί από το ίδιο εστιατόριο ενώ στις 10, φωτογραφήθηκαν σε ιδιωτική συναυλία στο Los Angeles. Και ό, τι συμβαίνει δύο φορές (πόσο μάλλον τρεις) δεν είναι σύμπτωση, όλοι το γνωρίζουμε αυτό.

Είναι η πρώτη φορά που η Angelina Jolie πρωταγωνιστεί σε ειδύλλιο, μετά το διαζύγιο από τον Brad Pitt. Η δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών ήτα προτεραιότητά της, άλλωστε. 

«Δεν είμαι άνθρωπος που παίρνει εύκολα τέτοιες αποφάσεις», είχε δηλώσει σε συνέντευξη σχετικά με το τέλος του γάμου της. «Μου πήρε καιρό να νιώσω ότι έπρεπε να χωρίσω από τον πατέρα των παιδιών μου».
 

Δείτε ακόμη: 5 διάσημα ζευγάρια αποκαλύπτουν πώς πρωτογνωρίστηκαν

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.