CELEBRITIES

H Angelina Jolie αποκάλυψε πώς το σκάνδαλο Weinstein επηρέασε τη σχέση της με τον Brad Pitt


The Jennettes

7 Σεπτεμβρίου 2021

H Angelina Jolie αποκάλυψε πώς το σκάνδαλο Weinstein επηρέασε τη σχέση της με τον Brad Pitt
O Harvey Weinstein απάντησε μέσα από τη φυλακή στις κατηγορίες της Angelina Jolie για παρενόχληση

Το σκάνδαλο Harvey Weinstein ήταν ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα σεξουαλικής παρενόχλησης που ταρακούνησε τόσο το Hollywood όσο και ολόκληρο τον καλλιτεχνικό κόσμο. Μάλιστα, η Angelina Jolie μίλησε ανοιχτά σε πρόσφατη συνέντευξή της στον Guardian σχετικά με τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη το 1998 από τον Harvey Weinstein, όταν ήταν ακόμη 21 ετών και στην αρχή της καριέρας της. Το συμβάν έλαβε χώρα κατά τα γυρίσματα της ταινίας Playing By Heart.

Η ηθοποιός σχολίασε ότι ήταν μία πολύ δύσκολη στιγμή για εκείνη και την παρολίγο κακοποίησή της από τον παραγωγό, ο οποίος αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στη φυλακή, εκτίοντας ποινή 23 ετών.

Ο ίδιος δεν δίστασε να κάνει δηλώσεις ώστε να αποκρούσει τις κατηγοριες της Jolie. Χαρακτηριστικά είπε: 

"Δεν υπήρξε ποτέ παρενόχληση και ποτέ κάποια προσπάθεια παρενόχλησης. Είναι αναίσχυντα αναληθές και διαφημιστικό clickbait. Είσαι η Angelina Jolie, κάθε άνδρας και γυναίκα στον κόσμο, είμαι σίγουρος, σού δείχνουν ενδιαφέρον. Σε παρενοχλεί όλος ο κόσμος;".

Στην ίδια συνέντευξη, η Jolie μίλησε και για τη συνεργασία του πρώην συζύγου της και ηθοποιού, Brad Pitt, με τον Harvey Weinstein. Η ίδια μετά το περιστατικό του 1998, φρόντισε να μείνει μακριά από τον παραγωγό, ενώ ενημέρωσε όσους περισσότερους μπορούσε μέσα στη βιομηχανία για τη συμπεριφορά του Weinstein, μέσω του τότε συζύγου της Jonny Lee Miller -ο οποίος τονίζει ότι την στήριξε μετά το συμβάν. 

«Μου είχε προταθεί ένας ρόλος για το Aviator, τον οποίο όμως απέρριψα γιατί θα ήταν εκείνος στην παραγωγή της ταινίας», ανέφερε η Jolie σχετικά με τον Weinstein, προσθέτοντας ότι η ίδια δεν ξανασυνεργάστηκε μαζί του ποτέ και ότι της ήταν εξαιρετικά δύσκολο όταν το έκανε ο Brad Pitt.

Ο Pitt συνεργάστηκε με τον Weinstein στο Inglourious Basterds αλλά και στο Killing Them Softly το 2012. "Τσακωθήκαμε πολύ γι’ αυτό" είχε πει η Jolie, η οποία σημείωσε πόσο την πλήγωσε το γεγονός πως έπρεπε να μπει σε αυτή τη διαδικασία με τον τότε σύντροφό της.

Ως απάντηση στις δηλώσεις της Jolie, η βοηθός του Weinstein δήλωσε πως η συνέντευξη της ηθοποιού δεν ήταν παρά ένας τρόπος για να προωθήσει το νέο της βιβλίο για τα δικαιώματα των ανηλίκων. Πρόκειται για ένα εγχείρημα που έχει αναλάβει από κοινού με την Διεθνή Αμνηστία. "Μου είναι ξεκάθαρο πως αυτό έγινε για να έχει περισσότερες πωλήσεις το βιβλίο της Angie", σχολίασε χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.