CELEBRITIES

Γιατί η Angelina Jolie φοβόταν τον Brad Pitt στον γάμο τους: «Υπάρχουν πολλά που δεν μπορώ να πω»


The Jennettes

4 Σεπτεμβρίου 2021

Γιατί η Angelina Jolie φοβόταν τον Brad Pitt στον γάμο τους: «Υπάρχουν πολλά που δεν μπορώ να πω»
Σε νέα συνέντευξη που θα δημοσιευτεί ολόκληρη στο περιοδικό Weekend του Guardian, η διάσημη ηθοποιός εξομολογείται ότι ζούσε με τον φόβο της ασφάλειας της οικογένειάς της όταν ήταν παντρεμένη με τον Pitt

Η δικαστική εξέλιξη για την κηδεμονία των παιδιών τους δείχνει ότι υπήρχαν σύννεφα στη σχέση τους εδώ και καιρό. Ωστόσο, η Angelina Jolie έρχεται να το επιβεβαιώσει μέσα από μια συνέντευξη που παραχώρησε στον Guardian και σίγουρα δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για την εποχή που ήταν παντρεμένοι.

Πριν λίγες ημέρες, ο Brad Pitt ζήτησε να επανεξεταστεί η απόφαση για την παραχώρηση της πλήρους κηδεμονίας στη Jolie καθώς θα ήταν «μεγάλο λάθος». Σε νέα συνέντευξη που θα δημοσιευτεί ολόκληρη στο περιοδικό Weekend του Guardian, η διάσημη ηθοποιός εξομολογείται ότι ζούσε με τον φόβο της ασφάλειας της οικογένειάς της όταν ήταν παντρεμένη με τον Pitt.

Ο Guardian δημοσίευσε απόσπασμα της συνέντευξης πριν δοθεί ολόκληρη στη δημοσιότητα αλλά λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση του κειμένου, το αφαίρεσε. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, η star κατηγορούσε παράλληλα την αμερικανική κυβέρνηση ότι δεν κάνει περισσότερα για να προφυλάξει την προστασία των δικαιωμάτων των ανηλίκων.

Όταν ρωτήθηκε τι είναι αυτό που την κάνει να φοβάται για τα δικαιώματα των παιδιών της, εκείνη απάντησε ότι δεν μπορεί ακόμη να μιλήσει αλλά μέσω της γλώσσας του σώματός της φάνηκε ότι αναφερόταν ξεκάθαρα στην ενδοοικογενειακή βία που είχε καταγγείλει σε βάρος του στο διαζύγιο τους.

Όπως αποκάλυψε, μπορεί να μην μπορεί να μιλήσει ξεκάθαρα για τις τραυματικές εμπειρίες που έζησε εκείνη και τα 6 παιδιά της στα χέρια του πρώην άνδρα της αλλά όταν ρωτήθηκε πώς την επηρέασαν τα τελευταία πέντε χρόνια, εκείνη απάντησε: «Κατά κάποιο τρόπο είναι η τελευταία δεκαετία. Υπάρχουν πολλά που δεν μπορώ να πω». Όπως πρόσθεσε στη συνέχεια: «Πώς είμαι; Συνειδητοποιώ ότι κάποιες φορές μπορείς να επιβιώσεις από πράγματα, αλλά να μην ξέρεις πώς να νιώσεις και να ζήσεις με τον ίδιο τρόπο. Οπότε, περισσότερο το θέμα είναι να είσαι ανοιχτός. Προσπαθώ πραγματικά να είμαι ξανά ανοιχτή ως άνθρωπος».

Οι φόβοι της ηθοποιού σχετίζονταν με την ασφάλεια ολόκληρης της οικογένειας, όπως ομολόγησε, ενώ κατηγόρησε τις ΗΠΑ ότι είναι η μοναδική χώρα που δεν έχει επικυρώσει πλήρως τη Σύμβαση του ΟΗΕ για τα δικαιώματα του παιδιού. Ακόμη, δήλωσε τις τραγικές συνθήκες για την απόφαση μέχρι την επιμέλεια, καθώς όπως κατηγόρησε τον Brad Pitt, υπήρξε «βίαιος, σωματικά και λεκτικά», με τον μεγάλο γιο τους, Maddox, κατά τη διάρκεια πτήσης με ιδιωτικό αεροσκάφος. Η κατάσταση είναι πολύ πιο περίπλοκη από αυτή που φαίνεται, σύμφωνα με την ίδια ενώ ανέφερε ότι ο γιος τους δεν είχε το δικαίωμα να μιλήσει στο δικαστήριο για να υπερασπιστεί τη θέση του.

Παρόλο που οι πρόσφατες εμπειρίες έχουν επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία της Angelina, η ίδια εξομολογήθηκε ότι θέλει να προχωρήσει μπροστά με την οικογένειά της, αποχαιρετώντας τους φόβους και τα τραύματα από το παρελθόν.

Δείτε ακόμη: Brad Pitt-Angelina Jolie:Τα πιο τρυφερά τους στιγμιότυπα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.