CELEBRITIES

Γκρίνια, παραξενιά και καθόλου στιλ: Ο Brad Pitt νιώθει τέλεια που μεγαλώνει


The Jennettes

3 Σεπτεμβρίου 2021

Γκρίνια, παραξενιά και καθόλου στιλ: Ο Brad Pitt νιώθει τέλεια που μεγαλώνει

O Brad Pitt σε μια νέα συνέντευξη αποκάλυψε το μυστικό της μοναδικής του ταυτότητας, η οποία φέρει μέσα της την πιο cool αισθητική. 

Στη συνέντευξη που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη στο περιοδικό Esquire, ο διάσημος ηθοποιός δήλωσε για τον εαυτό του: «Το στιλ μου είναι ότι δεν έχω καθόλου στιλ». Παρόλα αυτά όλοι γνωρίζουμε πως έχει μία υψηλή αισθητική μέσα του ενώ είναι ένας από τους πιο καλοντυμένους stars του Hollywood. 

«Μου αρέσει η μονοχρωμία χωρίς να κάνει ένα ρούχο επίσημο. Μου αρέσει η απλότητα και όλες οι μικρές λεπτομέρειες. Αυτό είναι το μόνο μαγικό ραβδί που έχω», όπως συμπλήρωσε. Ο βραβευμένος ηθοποιός λατρεύει να «παντρεύει» την πολυτέλεια στα ρούχα του με την άνεση και ίσως αυτό να είναι το μεγαλύτερο μυστικό επιτυχίας πίσω από τις εμφανίσεις του.

«Μου αρέσει για παράδειγμα το να επενδύω σε ένα ρολόι αλλά δεν μου αρέσει να είμαι επιδειξιομανής. Είναι όλες εκείνες οι λεπτομέρειες που δεν χρειάζεται να ακολουθούν τις τάσεις της μόδας. Είναι πολύ εξουθενωτικό αυτό και απεχθάνομαι τις ταμπέλες ενώ όπως πρόσθεσε: «Όσο μεγαλώνεις, γίνεσαι πιο γκρινιάρης και η άνεση επιδιώκεις να γίνεται συνώνυμό σου».

O Brad Pitt ζήτησε πρόσφατα να επανεξεταστεί η δικαστική υπόθεση της επιμέλειας των παιδιών του καθώς επιμένει πως η Angelina Jolie δεν πρέπει να λάβει την πλήρη επιμέλεια, λέγοντας πως πρόκειται για «μεγάλο λάθος». Όπως όλα δείχνουν, η πολύκροτη υπόθεση του ζευγαριού επιστρέφει στην επικαιρότητα αφού νέα δικαστικά έγγραφα θέλουν σε νέα διαμάχη τον 57χρονο ηθοποιό και την 46χρονη star λίγο αφότου η Jolie είχε πετύχει την πρώτη της νίκη στη δίκη μαζί του. 

Δείτε ακόμη: Τα τατουάζ των celebrities 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS