ΣΤΙΛ

Déjà vu: H Salma Hayek το 1999 φορούσε ήδη τη μεγαλύτερη τάση του φετινού χειμώνα


Μάρθα Κουμπάνη

3 Σεπτεμβρίου 2021

Déjà vu: H Salma Hayek το 1999 φορούσε ήδη τη μεγαλύτερη τάση του φετινού χειμώνα
H Salma Hayek το 1999 φορούσε ήδη την μεγαλύτερη τάση του φετινού χειμώνα

H μόδα κάνει κύκλους και κάθε τόσο τάσεις που έμοιαζαν ξεχασμένες επιστρέφουν ίδιες ή ανανεωμένες και πολλές φορές, καλύτερες. Κάπως έτσι μοιάζει βυθισμένη σε μια ασταμάτητη νοσταλγία για περισσότερο από μια δεκαετία. Όπως ακριβώς αποδεικνύει αυτή η εικόνα της Salma Hayek από το 1999, η οποία μοιάζει να είναι τραβηγμένη μόλις χθες. Εντάξει, ίσως η φρεσκάδα της Μεξικανής ηθοποιού πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψιν, αλλά το look μοιάζει να προέρχεται από ένα show των Jacquemus, Miu Miu ή Khaite (συγγνώμη Katie Holmes, δεν ήσουν η πρώτη). 

jenny.gr

Με αφορμή τα χθεσινά γενέθλιά της 55χρονης πλέον λατίνας, θυμόμαστε ΑΥΤΟ το σύνολο με cardigan, το οποίο τυγχάνει να είναι η μεγαλύτερη τάση του χειμώνα του 2021.

Με cardigan φορεμένο ως top και μια μακριά slip skirt: Έτσι εμφανίστηκε τότε η σχεδόν άγνωστη Salma στο φιλανθρωπικό γκαλά amfAR που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Καννών το 1999. «Πήρα το ρίσκο να κάνω κάτι που δεν είχε κάνει κανείς άλλος. Πήρα ένα πουλόβερ που υποτίθεται ότι φοριέται με κάτι από μέσα, γιατί έχει μόνο δύο κουμπιά, και μια φούστα» έχει πει ή ίδια στο παρελθόν, αναφερόμενη στο look.

Το cardigan το είδαμε στις συλλογές σχεδιαστών, όπως ο Jacquemus και άλλων αγαπημένων μας high street και Instagram brands. Όταν όμως είδαμε την ομοιότητα με τα runway looks του Παριζιάνου σχεδιαστή, ένα déjà vu το είχαμε.

jenny.gr

Πλέον το cardigan φοριέται αλλιώς και δείχνει ξανά cool και updated. Τα κορίτσια της μόδας τα έχουν ξεχωρίσει για την 90s αισθητική τους, αφού πλέον αγκαλιάζουν το σώμα και φοριούνται σε σετ με ασορτί τοπ, ή και μόνα τους και είναι πολύ chic.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.