ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Kendall Jenner κρατά μόνο ένα τσαντάκι στη νέα καμπάνια Jacquemus - και είναι αρκετό


Μάρθα Κουμπάνη

24 Αυγούστου 2021

Η Kendall Jenner κρατά μόνο ένα τσαντάκι στη νέα καμπάνια Jacquemus - και είναι αρκετό
Η Kendall Jenner φωτογραφίζεται για την νέα συλλογή Jacquemus

H Kendall Jenner βρίσκεται στη Σαρδηνία και απολαμβάνει τις διακοπές της. Ταυτόχρονα όμως, η 25χρονη Kenny φιγουράρει και στη νέα καμπάνια του Jacquemus. Mε το signature χρώμα του Γάλλου σχεδιαστή, το έντονο φούξια να κυριαρχεί, η Jenner ποζάρει γυμνή με τη τσάντα Ciu Ciu στον ώμο να καλύπτει το στήθος της.

Είναι γυρισμένη προφίλ και εμφανίζεται να αιωρείται από ένα σχοινί. Οι θαυμαστές έσπευσαν να σχολιάσουν πόσο εκθαμβωτική δείχνει, την ώρα που η θέα του γυμνού κορμιού της επισκίασε το στιλάτο αξεσουάρ του γαλλικού οίκου. Αναμενόμενο.

Σε άλλη λήψη την βλέπουμε να φορά ροζ παντελόνι και κόκκινο πλεκτό top με φερμουάρ. Σε μία ακόμα είναι ξαπλωμένη σε μία «αιώρα» από δίχτυα φορώντας μόνο ένα cropped, puffer jacket

Θυμίζουμε πως η Jenner πρωταγωνίστησε και στο τελευταίο Jacquemus show στο Παρίσι. 

O δημοφιλής Γάλλος σχεδιαστής Jacquemus παρουσίασε την συλλογή του για το φθινόπωρο/χειμώνα «La Montagne» τον Ιούνιο. Η επίδειξη που πραγματοποιήθηκε με 100 καλεσμένους, σηματοδότησε και την επιστροφή της Κendall Jenner στην πασαρέλα. Το διάσημο μοντέλο περπάτησε φορώντας ένα από τα πιο εντυπωσιακά total pink looks της συλλογής, με φούξια παντελόνι και cropped πουκάμισο και μεγάλα χρυσά σκουλαρίκια, καθώς και τη νέα τσάντα Le Sac Ciuciu. 

 

Η ίδια η συλλογή ήταν εμπνευσμένη από το hiking, πάντα βέβαια μέσα από τη ρομαντική ματιά του Παριζιάνου. Eκτός από το ροζ, η συλλογή είχε πολλά neutrals και utility διάθεση, που εκφράστηκε μέσα από καπέλα, αναβαθμισμένα cargo παντελόνια και αμάνικα jackets. Πολλά σύνολα ολοκληρώνονταν με γούνινα πέδιλα και θηλυκές λεπτομέρειες σε ένα ενδιαφέρον mix & match.

 

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.