CELEBRITIES

Επιστροφή στα '90s; H Angelina Jolie βγήκε ραντεβού με τον πρώην σύζυγό της


The Jennettes

13 Οκτωβρίου 2021

Επιστροφή στα '90s; H Angelina Jolie βγήκε ραντεβού με τον πρώην σύζυγό της

Στην αρχή, ήταν ο Weeknd. Και όλα πήγαιναν καλά. Είχαμε αρχίσει να πιστεύουμε ότι η σχέση του με την Angelina Jolie δε βρισκόταν μόνο στη φαντασία μας. Τώρα, η ηθοποιός βγήκε με τον πρώην σύζυγό της, Johnny Lee Miller, και μας κάνει να αναθεωρούμε.

Οι δυο τους πήγαν για δείπνο στο Beverly Hills, ενώ φωτογραφήθηκαν στο ίδιο αυτοκίνητο φεύγοντας. Η Jolie ήταν – όπως πάντα – πανέμορφη με μαύρο παλτό, ενώ ο Miller προτίμησε ένα πράσινο (κι εμείς προτιμάμε τον Weeknd αλλά αυτό δεν την αφορά, μάλλον).

Μερικούς μήνες πριν, η Angelina τράβηξε την προσοχή καθώς εθεάθη όχι μία, αλλά δύο φορές έξω από το διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη. Πρώτα, τον Ιούνιο με ένα μπουκάλι Peter Michael στο χέρι, για δώρο. Μερικές μέρες μετά, πήρε μαζί της και τον γιο της Pax, την κηδεμονία του οποίου μοιράζεται με τον Brad Pitt.

Κανείς δε γνωρίζει γιατί τον επισκέφθηκε στο σπίτι του, όμως φαίνεται πως είτε είναι πολύ καλοί φίλοι, είτε πρέπει να περιμένουμε την επανασύνδεση. Ήταν παντρεμένοι για τρία χρόνια, άλλωστε, από το 1996 έως το 1999. Γνωρίστηκαν το ’95 στα γυρίσματα της ταινίας Hackers και ήταν ένα από τα πιο cool και ταυτόχρονα ανατριχιαστικά ζευγάρια – δεν ξεχνάμε πως εκείνη υποστήριζε ότι είχε γράψει το όνομά του σε λευκό πουκάμισο με το αίμα της.

Δείτε ακόμη: Ζευγάρια που καθόρισαν τα 00s και μας θυμίζουν τους Bennifer 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.