CELEBRITIES

Η συγγραφέας του Sex and the City βρίσκει τη σειρά «όχι και τόσο φεμινιστική»


The Jennettes

19 Οκτωβρίου 2021

Η συγγραφέας του Sex and the City βρίσκει τη σειρά «όχι και τόσο φεμινιστική»

Η συγγραφέας του Sex and the City, Candace Bushnell, θα βρίσκεται για πάντα στο μυαλό μας πλάι στην Carrie Bradshaw. Δε φαίνεται ευχαριστημένη, όμως, με την τηλεοπτική απόδοση του βιβλίου της.

Μιλώντας στη New York Post, είπε ότι δεν καταλαβαίνει απόλυτα την εμμονή το κόσμου με τη σειρά, η οποία επανέρχεται δυναμικά φέτος.

«Δεν αντιμετωπίζω την εκπομπή όπως οι άλλοι», δήλωσε. «Δεν κάθομαι να αναλύσω κάθε σκηνή. Είναι ωραία, είναι αστεία. Αλλά υπάρχουν fans που… είναι λες και τους  καθοδηγεί».

Η Bushnell ξεκίνησε την καριέρα της ως αρθρογράφος για τη New York Observer στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Επικεντρωνόταν τόσο στη δική της ερωτική ζωή, όσο και των φίλων της από το Manhattan. Συγκέντρωσε, αργότερα, τα κείμενά της και το 1997, κυκλοφόρησε το ανθολόγιο με τίτλο Sex and the City – αυτό αποτέλεσε και την πρώτη σεζόν της βραβευμένης σειράς.

Αυτό που την ξενίζει, είναι η Carrie Bradshaw και, συγκεκριμένα, η σχέση της με τον Mr. Big που δε θα τελειώσει ποτέ.

«Η αλήθεια είναι ότι το να βρεις άνδρα, ίσως και να μη σε συμφέρει οικονομικά, μακροπρόθεσμα», δήλωσε. «Οι άνδρες μπορεί να είναι επικίνδυνοι για τις γυναίκες με πολλού τρόπους. Ποτέ δε μιλάμε για αυτό, αλλά είναι κάτι που οι γυναίκες πρέπει να σκεφτούμε: Έχεις πολύ μικρότερες δυνατότητες… όταν πρέπει να βασίζεσαι σε έναν άνδρα»

«Τελικά, η σειρά δεν ήταν τόσο φεμινιστική, ούτε και το μήνυμά της», πρόσθεσε. «Αλλά αυτό είναι τηλεόραση. Είναι διασκέδαση. Είναι ο λόγος που δεν πρέπει να βασίζουμε τις ζωές μας σε μία τηλεοπτική σειρά».

Δείτε ακόμη: 9 αξέχαστα στιλ στο Sex and the City 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.