CELEBRITIES

H συμβουλή που δίνει η Gwyneth Paltrow στα παιδιά της για το σεξ


The Jennettes

20 Οκτωβρίου 2021

H συμβουλή που δίνει η Gwyneth Paltrow στα παιδιά της για το σεξ

Λίγο πριν κάνει το ντεμπούτο της ως sex coach, η Gwyneth Paltrow αποκαλύπτει πώς προσεγγίζει τα σεξουαλικά ζητήματα, όταν μιλάει στα παιδιά της.

Με αφορμή τη νέα της σειρά «Sex, Love & goop» που θα κυκλοφορήσει στο Netflix την Πέμπτη, η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός αποκάλυψε στο Entertainment Tonight ότι δε θα μπορούσε να μη δίνει συμβουλές στον 15χρονο Moses και τη 17χρονη Apple.

«Να μην αφήνεις την αλήθεια σου», τους λέει. 

«Θεωρώ πως κάτι βασικό, που κανείς δε σου λέει, είναι να κρατάς την αλήθεια σου και να την τηρείς με ακεραιότητα. Γιατί, όταν είσαι σε σχέση και δεν είσαι 100% ο εαυτός σου, δίνεις μεγαλύτερη σημασία σε πράγματα ή κάτι μπορεί να σε τρομάξει, κι αυτό θεωρώ ότι μπορεί να επιβαρύνει το πώς νιώθεις για τον εαυτό σου», εξήγησε.

«Θα ενθαρρύνω πάντα τα παιδιά μου να ακούν πραγματικά τον εαυτό τους, τα ένστικτά τους, αν κάτι, ξέρετε, δεν τους ταιριάζει και να δρουν ανάλογα», πρόσθεσε.

Η Paltrow τόνισε ότι θέλει να είναι ο άνθρωπος που θα εμπιστεύονται τα παιδιά της, όταν θα έχουν απορίες για το σεξ και τη σεξουαλική τους ζωή.

«Προσπαθώ να παραμένω ουδέτερη στο ζήτημα. Πιστεύω ότι η γενιά μου έχει δεχθεί πολλά μηνύματα γύρω από το σεξ τα οποία την κάνουν να αισθάνεται άσχημα για αυτό», είπε. «Προσπαθώ απλώς να είμαι περίεργη. Και οι έφηβοι δε θα μιλήσουν ποτέ στους γονείς τους για το σεξ, οπότε πάω με τα νερά τους, και ευτυχώς στο Γυμνάσιο είχαν εξαιρετική σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, οπότε το σχολείο χειρίστηκε καλά το κομμάτι με τις μελισσούλες και τα λουλουδάκια, και έπειτα είμαι εκεί για κάθε τους ερώτηση. Αλλά οι ερωτήσεις τους είναι πολύ περιορισμένες».

πηγή φωτογραφίας: Instagram

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.