CELEBRITIES

Ruby Rose vs WB: Τραυματισμός ή τοξική συμπεριφορά; Ο πραγματικός λόγος που έφυγε από την Batwoman


The Jennettes

21 Οκτωβρίου 2021

Ruby Rose vs WB: Τραυματισμός ή τοξική συμπεριφορά; Ο πραγματικός λόγος που έφυγε από την Batwoman

H Ruby Rose υποστηρίζει ότι απολύθηκε από τη σειρά Batwoman στην οποία πρωταγωνιστούσε, λίγο αφότου τραυματίστηκε σοβαρά στα γυρίσματα. Η Warner Bros. από την πλευρά της, απαντά. Και δηλώνει ότι δεν έφταιγε ο τραυματισμός, αλλά η τοξική συμπεριφορά της.

Η Rose, η οποία υποδύθηκε την υπερηρωίδα στην πρώτη σεζόν, ανάρτησε μία σειρά φωτογραφιών το βράδυ της Τετάρτης και εξήγησε ότι ο ρόλος δόθηκε σε συνάδελφό της πέρσι, επειδή εκείνη χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Μάλιστα, τόνισε ότι ο πρόεδρος της Warner Bros., Peter Roth, απείλησε πως θα την αντικαθιστούσε επειδή «κόστισε εκατομμύρια στο στούντιο επειδή τραυματίστηκε στα γυρίσματα».

Πρόσθεσε πως, πέρα από τον δικό της τραυματισμό, μέλος του συνεργείου έπαθε εγκαύματα τρίτου βαθμού και βοηθός παραγωγής «έμεινε τετραπληγικός».

Ζήτησε, έπειτα, από τους θαυμαστές της να σταματήσουν να τη ρωτούν αν θα επιστρέψει στη σειρά. Δε θα το κάνει, για κανένα χρηματικό ποσό. «Κατέστρεψαν την Kate Kane και κατέστρεψαν την Batwoman, όχι εμένα», έγραψε. «Ακολουθώ εντολές, και αν ήθελα να μείνω θα τους έδινα τα πνευματικά μου δικαιώματα. Οι απειλές, το bullying και ο εκβιασμός, δε θα με κρατήσουν πίσω».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruby Rose (@rubyrose)

Η εκδοχή της Warner Bros. είναι διαφορετική. Δημοσίευσε μία έντονη απάντηση στην επίθεση της σταρ, υποστηρίζοντας ότι πράγματι απολύθηκε, αλλά για διαφορετικούς λόγους. Η  πραγματική αιτία ήταν «τα πολλαπλά παράπονα για τη συμπεριφορά της στον χώρο εργασίας» που έκαναν συνάδελφοί της. Η αλήθεια είναι πως υπήρχαν σχετικές φήμες, όμως παρέμεναν ανεπιβεβαίωτες – ως τώρα.

«Απορρίπτω οριστικά και αμετάκλητα τις δυσφημηστικές της εικασίες προς το πρόσωπό μου – είναι ψευδείς και δε συνέβησαν ποτέ».

Όταν, τον Μάιο του 2020, ανακοινώθηκε η λήξη της συνεργασίας τους, κανείς δεν περίμενε να είναι αυτός ο λόγος. Τότε, τα πιθανά σενάρια αφορούσαν την ηθοποιό και το πόσο άσχημα περνούσε. Τότε, η ίδια δήλωνε πως «δεν είναι μία απόφαση που πήρα ελαφρά τη καρδία και σέβομαι απεριόριστα το cast, το συνεργείο και όλους όσους συμμετείχαν στη σειρά, τόσο στο Vancouver όσο και στο Los Angeles». Δύο μήνες αργότερα, σε συνέντευξή της αποκάλυψε ότι ίσως δεν ήταν καλή ιδέα να γυρίσει στη δουλειά 10 μέρες μετά το χειρουργείο, ενώ αυτό περιέπλεκε τα λογιστικά ζητήματα.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.