CELEBRITIES

H κόρη του Paul Walker, Meadow παντρεύτηκε και ο Vin Diesel την παρέδωσε στο γαμπρό


The Jennettes

23 Οκτωβρίου 2021

H κόρη του Paul Walker, Meadow παντρεύτηκε και ο Vin Diesel την παρέδωσε στο γαμπρό
H κόρη του Paul Walker, Meadow παντρεύτηκε και ο Vin Diesel την παρέδωσε στο γαμπρό

Η Meadow Walker, η κόρη του αδικοχαμένου ηθοποιού Paul Walker παντρεύτηκε τον αγαπημένο της σε μια όμορφη τελετή. Στον γαμπρό την παρέδωσε ο Vin Diesel, κολλητός φίλος του πατέρα της και νονός της. Oι δύο stars συμπρωταγωνίστησαν στην ταινία «Fast & Furious» και ήταν πολύ καλοί φίλοι.

Η 22χρονη Meadow ήταν πανέμορφη μέσα στο λιτό νυφικό της από τον οίκο Givenchy. Μοιράστηκε φωτογραφίες και βίντεο από τον γάμο της με τον ηθοποιό Louis Thornton-Allan στα social media. Το νεαρό ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί πριν δύο μήνες. «Είμαστε παντρεμένοι», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Οπως αναφέρει η Vogue, ο γάμος έγινε «νωρίτερα αυτό το μήνα» χωρίς όμως να προσδιοριστεί η ακριβής ημερομηνία.

Και στον δικό του λογαριασμό στο Instagram όμως ανέβασε φωτογραφικό υλικό γράφοντας: «Σε αγαπώ».

H Meadow ήταν 14 ετών το 2013 όταν συνέβη το τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον πατέρα της, τον ηθοποιό Paul Walker. Ο γοητευτικός πρωταγωνιστής της σειράς "The Fast and the Furious", Paul Walker, έφυγε από τη ζωή μετά από δυστύχημα με την porsche του, και συγκλόνισε τον κόσμο. Τότε ο Paul βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας του.

H Meadow Walker, η κόρη του είναι σήμερα 22χρονών και πρόσφατα έκανε το ντεμπούτο της ως μοντέλο και μάλιστα στην καμπάνια του brand Proenza Schouler. Η Meadow με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά διαφέρει από το πρότυπο του μοντέλου που επικρατεί σήμερα, καθώς η ομορφιά της είναι σπάνια και η εικόνα που αποπνέει είναι σοβαρή και sophisticated.

H εντυπωσιακή νεαρή κοπέλα έχει υπογράψει συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων DNA Models από το 2017 ..

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.