CELEBRITIES

Η Heidi Klum φοράει πρώτη τα νέα SKIMS x Fendi σε μια σειρά από cheeky αναρτήσεις


The Jennettes

27 Οκτωβρίου 2021

Η Heidi Klum φοράει πρώτη τα νέα SKIMS x Fendi σε μια σειρά από cheeky αναρτήσεις
Η Heidi Klum φοράει πρώτη τη νέα σειρά SKIMS x Fendi

Το πρώην super model, Heidi Klum λατρεύει να ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες τόσο από την προσωπική της ζωή με την οικογένειά της όσο και με τα καθημερινά της outfits. H ίδια έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας και συνεχίζει να είναι ακόμα περιζήτητη στον χώρο.

Πρόσφατα, ανέβασε φωτογραφίες της στις οποίες ποζάρει με τα εσώρουχα της νέας σειράς SKIMS x Fendi. Η συγκεκριμένη σειρά θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου και προήλθε από τη συνεργασία του διάσημου οίκου μόδας με την Kim Kardashian.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Το 48χρονο μοντέλο φοράει κολλητό T-shirt με μακρύ μανίκι σε πορτοκαλί απόχρωση και εσώρουχο στην ίδια απόχρωση.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής των γυναικείων συλλογών Fendi haute couture, ready to wear, Kim Jones και η Kardashian West ένωσαν τις δυνάμεις τους για μια ολοκληρωμένη συλλογή από ρούχα, εσώρουχα, μαγιό και outwear.

Μάλιστα, περιλαμβάνει μια σειρά από θηλυκά κομμάτια που ενισχύουν το σώμα, όπως τοπ και tank dresses, see through σουτιέν και κάλτσες, καθώς και ολόσωμα μαγιό και puffer jackets. 

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS