CELEBRITIES

Gwyneth Paltrow: Εξαιτίας της πορνογραφίας, τα κορίτσια νιώθουν πετυχημένα μόνο αν οι άντρες θέλουν να κάνουν σεξ μαζί τους


The Jennettes

28 Οκτωβρίου 2021

Gwyneth Paltrow: Εξαιτίας της πορνογραφίας, τα κορίτσια νιώθουν πετυχημένα μόνο αν οι άντρες θέλουν να κάνουν σεξ μαζί τους

Η Gwyneth Paltrow εμφανίστηκε στην εκπομπή της Jada Pinkett – Smith, στο πλαίσιο της προώθησης της νέας της σειράς στο Netflix, και μίλησε για τα πάντα. 

Κάθισε στο θρυλικό, πια, τραπέζι μαζί με την Pinkett – Smith και την Adrienne Banfield – Norris, και συζήτησαν για τη σεξουαλικότητα, την ταυτότητα και τον τρόπο με τον οποίο το πορνό επηρεάζει τις γυναίκες.

«Ξέρετε πόσο μπερδεύει τους νέους η πορνογραφία;», είπε η Banfield – Norris, τονίζοντας ότι περνά εντελώς λάθος μηνύματα για το σεξ.

«(Στο πορνό) κανείς δε δίνει σημασία στην ευχαρίστηση της γυναίκας», συμφώνησε η Pinkett – Smith.

Η Paltrow πήρε τον λόγο για να προσθέσει πως «τα νέα κορίτσια έχουν την εντύπωση ότι είναι πετυχημένα μόνο αν οι άνδρες θέλουν να κάνουν σεξ μαζί τους. Θέλω να πω, αυτή είναι η πρώτη τους προτεραιότητα. Είναι απαίσιο και τους κάνει κακό».

«Το βλέπετε στο Instagram», πρόσθεσε. «Τι είναι αυτή η πόζα; Τι είναι αυτό; Και για όλα φταίει το ότι έτσι μετρούν την επιτυχία τους, σωστά; Σκέφτονται ότι "κάποιος θέλει να πάει μαζί μου"».

Η Jada Pinkett – Smith ρώτησε την ηθοποιό πώς βοήθησε την κόρη της να ξεκαθαρίσει τα πράγματα στο μυαλό της.
«Δε μεγαλώσαμε έτσι», απάντησε. «Μεγαλώσαμε πηγαίνοντας στο Blockbuster κάθε Παρασκευή βράδυ».

«Αυτό που έκανα, ήταν ότι προσπάθησα να επικεντρωθώ στο ποιοι είναι οι άνθρωποι που μεγαλώνω. Τι μπορώ να κάνω στο σπίτι για να αντιμετωπίσω το παραπάνω; Πώς μεγαλώνεις ένα κορίτσι, ώστε να αισθάνεται καλά με τον εαυτό του; Τι μηνύματα πρέπει να περνάω;»

jenny.gr

Η Gwyneth Paltrow δε δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για πράγματα που, ακόμη και σήμερα, θεωρούνται ταμπού. Μέσα από τη νέα της σειρά στο Netflix, Sex, Love & Goop, θα προσπαθήσει να κάνει το ίδιο, σε πραγματικούς ανθρώπους κι όχι μόνο μέσα από μία συνέντευξη.

πηγή φωτογραφιών: Instagram

Δείτε ακόμη: 10 celebrities που αποφάσισαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους και να υιοθετήσουν παιδιά

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.