CELEBRITIES

Ο Zayn ομολόγησε την ενοχή του και αυτά είναι τα όσα (αισχρά) είπε στη Yolanda


The Jennettes

29 Οκτωβρίου 2021

Ο Zayn ομολόγησε την ενοχή του και αυτά είναι τα όσα (αισχρά) είπε στη Yolanda

Λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση του χωρισμού του από την Gigi Hadid, ο Zayn Malik παραδέχτηκε την ενοχή του για λεκτική κακοποίηση της πεθεράς του, Yolanda, αλλά αρνήθηκε οποιαδήποτε σωματική βία.

Η Παρασκευή μας ξημέρωσε με άσχημα νέα, εφόσον πληροφορηθήκαμε τον χωρισμό του ζευγαριού, οι οποίοι υποδέχτηκαν μία κόρη πριν από 13 μήνες και γιόρτασαν οικογενειακώς τα πρώτα της γενέθλια, τον προηγούμενο μόλις μήνα. Όλα ξεκίνησαν από ένα post του Zayn στο Twitter, όπου περιγράφει τη σύγκρουσή του και τα βαριά λόγια που αντάλλαξε με συγγενή της συντρόφου του, ενώ εκείνη απουσίαζε. Γράφει τη λέξη co-parenting, με την οποία υπαινίσσεται ότι έχει χωρίσει με την Gigi, αλλά παραμένουν γονείς της κόρης τους. Εν ολίγοις, αρνήθηκε την οποιαδήποτε ενοχή του.

Σύμφωνα λοιπόν με φήμες, το συγγενικό πρόσωπο ήταν η μητέρα της Gigi, Yolanda. Και ενώ μέχρι πριν λίγες ώρες ο ίδιος δεν παραδεχόταν την ενοχή του και δήλωσε ότι προσπαθούσε να βρει μία λύση με ειρηνικό τρόπο, δήλωσε ένοχος, αλλά μόνο στο κομμάτι της λεκτικής κακοποίησης, πράγμα που έκανε (εμμέσως πλην σαφώς) και μέσω Twitter.

Σύμφωνα με το αμερικάνικο site TMZ και τα έγγραφα που έχει στη διάθεσή του, η Yolanda εμφανίστηκε στο σπίτι του ζευγαριού στην Pennsylvania, στις 29 Σεπτεμβρίου και ξεκίνησε «πυρηνικός πόλεμος» μεταξύ τους. Οι φημολογούμενες ατάκες του Zayn είναι σοκαριστικές, ρατσιστικές και άβολα αισχρές. «Γ@@@@η ολλανδική αηδία» ενώ της ζήτησε να μείνει «μακριά από τη γ@@@@ κόρη μου». Στην οποία και αναφέρθηκε ως «το γ@@@@ο σπέρμα που βγήκε από το γ@@@@@ πέος μου». Τα ίδια μηνυτήρια έγγραφα, ωστόσο, περιγράφουν το σύρσιμο της Yolanda σε μία ντουλάπα από τον Zayn αλλά και τη λεκτική επίθεση σε έναν σωματοφύλακα που ήταν παρών.

Ο Malik καλείται να πληρώσει πρόστιμο, να τεθεί υπό επιτήρηση για 360 μέρες, να μην πλησιάσει τη Yolanda και τον σωματοφύλακα αλλά και να ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα διαχείρισης θυμού. Προς το παρόν, η Gigi και η οικογένεια τηρούν σιγή ιχθύος και δεν έχουν κάνει κάποιο σχόλιο.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram/zayn

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.