CELEBRITIES

4 χρόνια νηφάλια: Η Jessica Simpson σε μια αγνώριστη εκδοχή του εαυτού της


The Jennettes

2 Νοεμβρίου 2021

4 χρόνια νηφάλια: Η Jessica Simpson σε μια αγνώριστη εκδοχή του εαυτού της

Η Jessica Simpson μόλις δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου ποζάρει στον φακό και είναι αγνώριστη.

Η ανάρτηση έγινε με αφορμή τα τέσσερα χρόνια που απέχει εντελώς από το αλκοόλ ενώ όπως έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια, «η συγκεκριμένη εκδοχή του εαυτού της που απεικονίζεται στη φωτογραφία, δείχνει ένα άτομο που πρέπει να επουλώσει ακόμη αρκετά ψυχικά τραύματα».

«Αυτό το άτομο ένα πρωινό του 2017, στις 1 Νοεμβρίου, είναι μία αγνώριστη εκδοχή του εαυτού μου. Ο δρόμος προς το ταξίδι της αυτο-ανακάλυψης ήταν μακρύς», ανέφερε κάτω από το post, στο οποίο είναι εντελώς αμακιγιάριστη και εμφανώς δακρυσμένη ενώ φοράει μια ροζ φόρμα. 

«Ήξερα εκείνη τη στιγμή πως θα έπαιρνα πίσω το φως που μου στερούσα, πως θα έβγαινα νικήτρια στην εσωτερική μάχη για αυτοσεβασμό και πιο γενναία». Η Simspon, η οποία έχει γράψει και την αυτοβιογραφία της με τίτλο "Open Book", ήξερε καλά πως χρειαζόταν άμεσα να αποτοξινωθεί από το αλκοόλ επειδή ήταν «εξουθενωμένη» από όσα της συνέβαιναν. 

Όπως συνέχισε: «Ήθελα να ζω όπως μια ηγετική προσωπικότητα, που σπάει τα μοτίβα για να εξελίσσεται. Να μην κοιτάζω πίσω, μετανιώνοντας για κάθε επιλογή που είχα κάνει και θα συνέχιζα να κάνω για το υπόλοιπο της ζωής μου, σε αυτόν τον όμορφο κόσμο». 

Η Simpson παραδέχτηκε επίσης με ειλικρίνεια στο post της ότι «το πρόβλημα δεν ήταν το αλκοόλ αλλά ο εαυτός της» ενώ μίλησε παράλληλα για το «στίγμα» που ακολουθεί τον αλκοολισμό, όπως κι έναν αλκοολικό. Σύμφωνα με την ίδια, «Αυτό που έπρεπε να κάνω στην ουσία για να προχωρήσω, ήταν να αποδεχτώ τις αποτυχίες μου, τον πόνο και το αυτοσαμποτάζ. Δεν αγαπούσα τον εαυτό μου, δεν σεβόμουν τη δύναμή μου. Σήμερα όμως το κάνω. Έχω συνεργαστεί με τους φόβους μου και έχω αποδεχτεί όλα εκείνα τα κεφάλαια της ζωής μου που μου προκαλούν λύπη».

Η Jessica Simpson είχε εθιστεί με το αλκοόλ και τα χάπια όπως είχε γράψει στην αυτοβιογραφία της το 2020, και ο βασικότερος λόγος ήταν η σεξουαλική κακοποίηση που είχε υποστεί από την ηλικία των 6. 

Δείτε ακόμη: Τα τατουάζ των celebrities 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.