CELEBRITIES

Kal Penn: O «Kevin» του How I Met Your Mother έκανε coming out ανακοινώνοντας τον αρραβώνα του


The Jennettes

2 Νοεμβρίου 2021

Kal Penn: O «Kevin» του How I Met Your Mother έκανε coming out ανακοινώνοντας τον αρραβώνα του

O Kal Penn μίλησε ανοιχτά για την ομοφυλοφιλία του, με τον καλύτερο τρόπο: Ανακοινώνοντας τον αρραβώνα του με τον επί 11 χρόνια σύντροφό του, Josh.

Ο ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τις σειρές House και How I Met Your Mother, έδωσε συνέντευξη στο People και αποκάλυψε πως, παρότι δεν είχε κάνει δημόσιες δηλώσεις, δεν προσπάθησε ποτέ να κρύψει τον σεξουαλικό του προσανατολισμό.

«Ήμουν πάντα πολύ ανοιχτός με όσους γνώριζα προσωπικά. Είτε πρόκειται για κάποιον που γνώρισα σε ένα μπαρ, είτε είμαστε μαζί με τον Josh έξω, είτε μιλάμε με φίλους», δήλωσε, ενώ πρόσθεσε πως ήταν «ενθουσιασμένος» που για πρώτη φορά σύστησε τον αγαπημένο του στο ευρύ κοινό.

jenny.gr

Ο Kal Penn ετοιμάζεται να εκδώσει τα απομνημονεύματά του, με τίτλο You Can’t Be Serious. Εξήγησε ότι θα αναφερθεί στα πάντα – από την επαγγελματική του ζωή, μέχρι τους γονείς του και την ιστορία του με τον Josh, όταν ακόμη εργαζόταν για τον Barack Obama

Στο πρώτο τους ραντεβού, σκεφτόταν ότι η σχέση δε θα είχε μέλλον. Είχε άδικο, όπως φαίνεται. Αισθάνεται τυχερός, μάλιστα, τόσο για τον άνθρωπό του, όσο και για τη στήριξη που δέχεται απ’ την οικογένειά του, από το πρώτο λεπτό. Οι γονείς του προετοιμάζονται για έναν μεγάλο, ινδικό γάμο. Ο Josh από την άλλη, είναι πιο ήσυχος. «Θα βρεθούμε κάπου στη μέση, υποθέτω», είπε γελώντας.

πηγή φωτογραφιών: Instagram

Δείτε ακόμη: 10 celebrities που δεν γνώριζες ότι ανήκουν στην LGBTQ+ κοινότητα 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.