CELEBRITIES

Ο Jay-Z έσβησε το Instagram του μετά από μια μέρα - Να 5 (ψεύτικα) πράγματα στη ζωή που κρατάνε περισσότερο


The Jennettes

5 Νοεμβρίου 2021

Ο Jay-Z έσβησε το Instagram του μετά από μια μέρα - Να 5 (ψεύτικα) πράγματα στη ζωή που κρατάνε περισσότερο
5 πράγματα που έχουν κρατήσει λιγότερο από το Instagram του Jay-Z

Ο J-Zay κράτησε το λογαριασμό του στο Instagram σχεδόν μία μέρα και αν αυτό δεν είναι είδηση τότε τι είναι;

Μάλιστα η πρώτη που ακολούθησε ήταν η Beyonce και εκείνη με τη σειρά της τον αποδέχτηκε και φρόντισε να τον προμοτάρει στο δικό της κοινό κάνοντας repost τη πρώτη του ανάρτηση.  

jenny.gr

Όμως κάπου εδώ αυτή η ρομαντική αλληλοστήριξη σταματάει αφού ο Jay-Z  διέγραψε τον λογαριασμό του ενώ είχε ήδη φτάσει τους 1.8 εκατομμύρια followers. Δεν τα κάνουν αυτά αγαπημένε μας εδώ εμείς στους 1.000 followers φτάνουμε και κάνουμε party. Αλλά βλέπεις δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Δεν ξέρουμε αν ο διάσημος ράπερ και επιχειρηματίας τα βρήκε δύσκολα τόσο γρήγορα στην προσπάθειά του να γίνει influencer (λες και το χρειάζεται), αν του το έφτιαξε κάποιος φίλος για πλάκα και μόλις ο ίδιος το πήρε είδηση τον έβαλε να το σβήσει ή αν, απλά, βαρέθηκε αμέσως. Το θέμα είναι πως πάνω που χαρήκαμε στην προοπτική να έχουμε φρέσκο, προσωπικό content από τον Jay-Z και την οικογένειά του στο feed μας, μας το πήρε πίσω. Τι να κάνουμε, τα έχει αυτά η ζωή.

Μας έβαλε, ωστόσο, σε μια διαδικασία να σκεφτούμε πράγματα που μας έχουν κάνει να χαρούμε για λίγο, αλλά έχουν κρατήσει (λίγο) περισσότερο από τη μιάμιση μέρα που υπήρχε ο IG λογαριασμός του Jay-Z. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

1. Η σιγουριά μας πως το νέο καλσόν που πήραμε θα αργήσει να σκιστεί.

2. Ο ενθουσιασμός μας όταν ξεκινάμε σε μια νέα δουλειά, όπου όλα φαίνονται υπέροχα και ακριβώς όπως τα είχαμε φανταστεί (η λέξη κλειδί εδώ είναι το "φαίνονται").

3. Η πίστη μας πως αυτή τη νέα σεζόν θα ξεκινήσουμε σταθερό πρόγραμμα γυμναστικής, θα προσέχουμε τη διατροφή μας και γενικά θα γίνουμε uber fit.

4. Η αισιοδοξία πως μέσα στο ΣΚ θα κάνουμε τα πάντα, βόλτες, εκδρομές, ψώνια, φαγητά, ποτά, χόμπι, χαμός. Ο καναπές μας βλέπει και γελάει, αλλά εμείς συνεχίζουμε να το πιστεύουμε.

5. Η ελπίδα μας μετά από μια επανασύνδεση με τον πρώην μας, πως έχει αλλάξει, έχει ωριμάσει και έχει μάθει από τα λάθη του. Αυτό ειδικά ίσως και να συναγωνίζεται τη διάρκεια ζωής με το IG του Jay-Z.

 

Διαβάστε ακόμη: Jay-Z: «Έμαθα κολύμπι μετά τη γέννηση της Blue Ivy»

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS