CELEBRITIES

Η κόρη της Jacinda Ardern ήθελε προσοχή και, έτσι απλά, διέκοψε την ενημέρωση για τον Covid


The Jennettes

10 Νοεμβρίου 2021

Η κόρη της Jacinda Ardern ήθελε προσοχή και, έτσι απλά, διέκοψε την ενημέρωση για τον Covid

Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, Jacinda Ardern, προσπαθούσε να ανακοινώσει τις εξελίξεις από το μέτωπο του κορωνοϊού. Κάποιος τη διέκοπτε διαρκώς, όμως. Και φώναζε «μανούλα».

Η μικρή της κόρη «δραπέτευσε» από το δωμάτιό της, δεν ήθελε να κοιμηθεί. Την ώρα που η Ardern έκανε live μετάδοση σχετικά με τη δημόσια υγεία, έχασε τον ειρμό της. Όλοι άκουσαν τη φωνή του παιδιού, εκείνη χαμογέλασε. «Θα έπρεπε να είσαι στο κρεβάτι», είπε. «Είναι ώρα για ύπνο, αγάπη μου, τρέξε πίσω στο κρεβάτι και θα έρθω σε ένα λεπτάκι».

«Ζητώ συγγνώμη από όλους», απολογήθηκε στους θεατές. «Αποτύχαμε με τον ύπνο, έτσι δεν είναι;». Πρόσθεσε πως είχε βοήθεια από τη μητέρα της στο σπίτι, οπότε θα αναλάμβανε εκείνη το θέμα – δεν το έκανε ποτέ. Η μικρή έκανε και δεύτερη εμφάνιση λοιπόν, ζητώντας την προσοχή που της άξιζε.

«Συγγνώμη, αγάπη μου, που αργώ τόσο», της είπε η Ardern. Και έκλεισε την κάμερα για να ασχοληθεί μαζί της.

Όπως όλοι οι γονείς, έτσι κι εκείνη, όταν δουλεύει από το σπίτι είναι πρώτα μαμά και μετά επαγγελματίας. Πολλοί ταυτίστηκαν μαζί της, κι όχι άδικα.

πηγή φωτογραφίας: Getty/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη: Οι μαμάδες του TikTok ενώνονται και κάνουν viral την «ανικανότητα» των μπαμπάδων
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.