CELEBRITIES

Η χρυσή Ολυμπιονίκης Suni Lee έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης - Της έριξαν σπρέι πιπεριού


The Jennettes

12 Νοεμβρίου 2021

Η χρυσή Ολυμπιονίκης Suni Lee έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης - Της έριξαν σπρέι πιπεριού

Η χρυσή Ολυμπιονίκης Suni Lee έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης. Είχε βγει ένα βράδυ με τις φίλες της με μοναδικό σκοπό να περάσει καλά. Τελικά, δεν έγινε κάτι τέτοιο.

Μιλώντας στο PopSugar εξήγησε ότι στο τέλος της εξόδου, ενώ περίμεναν όλες μαζί το Uber που είχαν καλέσει, ένα αυτοκίνητο πέρασε από δίπλα τους. Οι επιβάτες άρχισαν να τους φωνάζουν ρατσιστικές εκφράσεις, να τους λένε πως ήρθε η ώρα να γυρίσουν «εκεί που ήρθαν». Ένας από εκείνους, την ψέκασε με σπρέι πιπεριού.

Η Suni Lee πάγωσε. «Θύμωσα τόσο πολύ, αλλά δεν μπορούσα να κάνω ή να ελέγξω τίποτα επειδή έφυγαν. Δεν τους έκανα τίποτα και, επειδή είμαι αναγνωρίσιμη, είναι τόσο δύσκολο γιατί δεν ήθελα να κάνω κάτι που θα με έβαζε σε μπελάδες. Απλώς το άφησα να συμβεί», είπε.

jenny.gr

Η αθλήτρια μίλησε επίσης για την ψυχική της υγεία και το πόσο ανάγκη είχε ένα διάλειμμα. «Όταν μοιράστηκα με τον κόσμο ότι δεν ήμουν καλά, τόσοι με πλησίασαν και είτε μου έδωσαν το θετικό τους μήνυμα υποστήριξης, είτε μου είπαν ότι ένιωθαν το ίδιο και να μη νιώθω μόνη».

«Είναι εντάξει να νιώθεις άσχημα, μερικές φορές», συνέχισε, «αλλά αυτό που έχω καταλάβει είναι η σημασία του να εκφράζεις τα συναισθήματά σου και να ζητάς  βοήθεια. Στο παρελθόν, μπορεί να πιέστηκα και να μην αναγνώρισα την κατάσταση της υγείας μου. Αλλά παίρνεις τόση δύναμη αναγνωρίζοντας τα συναισθήματά σου. Δεν είναι αδυναμία, στην πραγματικότητα παίρνεις τον έλεγχο στα χέρια σου».

πηγή φωτογραφιών: Instagram
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.