CELEBRITIES

Η Kendall Jenner πήγε σε γάμο με το πιο «γυμνό» φόρεμα που μπορείτε να φανταστείτε


The Jennettes

15 Νοεμβρίου 2021

Η Kendall Jenner πήγε σε γάμο με το πιο «γυμνό» φόρεμα που μπορείτε να φανταστείτε
Η Kendall Jenner πήγε σε γάμο με το πιο sexy φόρεμα που μπορείτε να φανταστείτε - 'Αβολο

Κάθε φορά που λαμβάνετε μια πρόσκληση για γάμο από στενό φίλο ή συγγενή, γνωρίζετε τον ενθουσιασμό που την συνοδεύει (ή και όχι). Ωστόσο, μπορεί επίσης να σας προκαλεί άγχος για το τι να φορέσετε, ειδικά αν η πρόσκληση δεν προσδιορίζει το dress code. Ανάλογα με το που γίνεται ο γάμος (και την εποχή), θα πρέπει να επιλέξετε το κατάλληλο look. Μπορείτε πάντα να επιλέξετε κάτιαπλό και κλασικό όπως ένα slip dress ή να στραφείτε σε μια πιο τολμηρή επιλογή και να κάνετε το statement.

Ωστόσο το πιθανοτερο είναι ότι περισσότερες από εμάς θα διστάζαμε να φορέσουμε κάτι πολύ εντυπωσιακό, προκειμένου να μην επισκιάσουμε τη νύφη. Κάτι που μάλλον δεν πέρασε στιγμή από το μυαλό της Kendall Jenner, όταν ετοιμαζόταν για τον γάμο της φίλης της. Η Kendall πήγε στον γάμο φορώντας το πιo τολμηρό φόρεμα που θα μπορούσε να βάλει και όπως ήταν φυσικό τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της.

jenny.gr

Η Jenner παρευρέθηκε στον γάμο της Lauren Perez στο Μαϊάμι της Φλόριντα ως μια από τις παρανύμφους της -η Perez είναι μοντέλο και στενη φίλη της star. Αν και η Jenner αρχικά φορούσε ένα λιτό φόρεμα σε γαλαζοπράσινο χρώμα για την τελετή, αργότερα άλλαξε για το party και τη δεξίωση. Στα story της στο Instagram, η Jenner έδειξε το μάξι φόρεμά της με τα πολλά γεωμετρικά κοψίματα σε όλη την επιφάνειά του. Αν και είναι ακόμα προς συζήτηση αν κάποιος θα τολμούσε ή όχι να φορέσει ένα φόρεμα σαν της Jenner στον γάμο μιας φίλης της, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Kendall έδειχνε εκθαμβωτική. 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.