CELEBRITIES

H Kirsten Dunst μιλάει για το μισθολογικό χάσμα στα γυρίσματα του "Spider-Man"


The Jennettes

16 Νοεμβρίου 2021

H Kirsten Dunst μιλάει για το μισθολογικό χάσμα στα γυρίσματα του "Spider-Man"
H Kirsten Dunst μιλάει για το μισθολογικό χάσμα στα γυρίσματα του "Spider-Man"

Οι μισθολογικές διακρίσεις μεταξύ των δυο φύλων είναι γεγονός και άλλη μια ηθοποιός του Hollywood ήρθε να το επιβεβαιώσει με τις δηλώσεις της. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Independent, η Kirsten Dunst μίλησε ανοιχτά για όσα δεν την ικανοποιούν στο μαγικό κόσμο της υποκριτικής.

Η ίδια αν και έχει ξεκινήσει τη πορεία της από τα 7 της χρόνια, έχοντας πρωταγωνιστήσει σε έναν μεγάλο αριθμό ταινιών δεν έχει λάβει ακόμη την καταξίωση που θα έπρεπε αν αναλογιστούμε τις ταινίες και τους ρόλους που έχει παίξει.

Η ηθοποιός αποφάσισε να μιλήσει για την εμπειρία που είχε με τη συμμετοχή της στην ταινία «Spiderman». Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για τη μισθολογική διαφορά που είχε με τον συμπρωταγωνιστή της,Tobey Maguire. 

Μπορεί τότε να ένιωσε ότι ήταν φυσιολογικό ο πρωταγωνιστής να αμειφθεί με περισσότερα σε σχέση με εκείνη αλλά σήμερα το αντιμετωπίζει διαφορετικά.

«Η μισθολογική διαφορά μου με τον Spider-Man ήταν ακραία. Ούτε που το σκέφτηκα. Σκεφτόμουν, ω ναι, ο Tobey παίζει τον Spider-Man. Όμως ξέρεις ποιος ήταν στην αφίσα του δεύτερου Spider-Man; Ο Spider-Man κι εγώ" δήλωσε.

Η αλήθεια είναι πως στα 821 και τα 789 εκατομμύρια που έβγαλαν οι δύο πρώτες ταινίες, η ίδια πήρε το ποσό των 2 εκατομμυρίων, ενώ ο Maguire, 4 εκατομμύρια και στη δεύτερη ταινία εκείνη κέρδισε 7 εκατομμύρια, ενώ ο συμπρωταγωνιστής της 17 εκατομμύρια δολάρια, μαζί με κάποια άλλα κέρδη επί των εσόδων. 

Η Kirsten Dunst άνοιξε και πάλι μία συζήτηση για το πώς αντιμετωπίζουν τις γυναίκες και τους άντρες ηθοποιούς. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη που έχει μιλήσει για αυτό το ζήτημα, η Scarlett Johanson είχε υποστηρίξει παλαιότερα ότι οι γυναίκες ηθοποιοί είναι κακοπληρωμένες σε σχέση με τους άντρες, με το Hollywood να προωθεί ένα σεξιστικό μοντέλο.

 Διαβάστε ακόμη: H Kirsten Dunst έχει την πόρτα της Jackie O' στο σπίτι της. Αλήθεια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.