VIDEO

H Kirsten Dunst έχει την πόρτα της Jackie O' στο σπίτι της. Αλήθεια.


The Jennettes

7 Οκτωβρίου 2021

H Kirsten Dunst έχει την πόρτα της Jackie O' στο σπίτι της. Αλήθεια.
H Kirsten Dunst έχει την πόρτα της Jackie O' στο σπίτι της

H αγαπημένη ηθοποιός, Kirsten Dunst, άνοιξε το σπίτι της στο Architectural Digest, και μίλησε για το ξεχωριστό design του, τη λατρεία της με τα vintage αντικείμενα και για το πόσο σημαντικό είναι για εκείνη να χαλαρώνει στον προσωπικό της χώρο.

Παραχώρησε μια απολαυστική συνέντευξη στην interior designer, Jane Hallworth και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο πιο σπάνιο «αντικείμενο» που έχει. Στο υπέροχο σπίτι-ράντσο της, λοιπόν, στο San Fernando Valley του Los Angeles, η Dunst έχει μία πόρτα της οποίας πρώην ιδιοκτήτρια ήταν η Jackie O'.

Σίγουρα δεν είναι και το πιο απλό πράγμα στο κόσμο αλλά ο τρόπος που το παρουσιάζει το κάνει να ακούγεται εντελώς σύνηθες. Μάλιστα, εξομολογήθηκε ότι αγόρασε τη συγκεκριμένη πολύτιμη πόρτα στη Νέα Υόρκη για να την τοποθετήσει στο διαμέρισμά της, με αποτέλεσμα αργότερα που ήθελε να μετακομίσει, να μην μπορεί να το πουλήσει «με αυτήν την πόρτα».

Δεν ήταν σαφές βέβαια αν εννοούσε ότι κανείς αγοραστής δεν ήθελε αυτήν τη πόρτα μέσα στο διαμέρισμα ή αν εκείνη είχε δεθεί συναισθηματικά μαζί της και δεν άντεχε να την αποχωριστεί. Για όσους αναρωτιούνται η συγκεκριμένη πόρτα δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο, είναι μία απλή πόρτα που, για μια χρονική περίοδο στην ιστορία, ήταν στην ιδιοκτησία της Jackie Kennedy. Πώς να μην έχει ιδιαίτερη αξία για την Kirsten;

Δείτε το video: