CELEBRITIES

Kirsten Dunst: Παραγωγός του Spider-Man την πήγε να ισιώσει τα δόντια της - αλλά δεν ήταν έτοιμος για την αντίδρασή της


The Jennettes

17 Νοεμβρίου 2021

Kirsten Dunst: Παραγωγός του Spider-Man την πήγε να ισιώσει τα δόντια της - αλλά δεν ήταν έτοιμος για την αντίδρασή της
Kirsten Dunst:O παραγωγός του Spider-Man της ζητήσει να ισιώσει τα δόντια της και αυτή ήταν η αντίδρασή της

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Independent, η Kirsten Dunst μίλησε ανοιχτά για το μισθολογικό χάσμα ανάμεσα σε εκείνη και τον συμπρωταγωνιστή της, Tobey Maguire, στην ταινία Spiderman αλλά και για ένα περιστατικό που ομολογουμένως μας ξάφνιασε.

Η ίδια αποκάλυψε ότι είχε μεγάλο ενθουσιασμό για το ρόλο της στο Spiderman αλλά ο παραγωγός της ταινίας την πήγε στον οδοντίατρο για να ισιώσει τα δόντια της. Εκείνη αρνήθηκε να βγει από το αυτοκίνητο και του είπε χαρακτηριστικά: «Μμμ... όχι μου αρέσουν τα δόντια μου! Ακόμη, τα δόντια μου αρέσουν στην Coppola!»

«Η Sofia (Coppola, η διάσημη σκηνοθέτης και μέντορας της Dunst) αγαπάει τα δόντια μου» είχε πει, εξηγώντας στον παραγωγό που πίστευε ότι το θρυλικό ανάποδο φιλί θα ήταν καλύτερο αν είχε τέλεια δόντια, ότι και σε εκείνη άρεσε το σχήμα των δοντιών της.

Μάλιστα, η Coppola είχε χαρακτηρίσει την Dunst την καλύτερη ηθοποιό της γενιάς της. «Το γεγονός ότι το πιο cool κορίτσι ενέκρινε την εμφάνισή μου με απότρεψε από το να δεχθώ αυτή την αλλαγή» εξήγησε η ηθοποιός στην συνέντευξή της στο Independent. «Σαν 16χρονο κορίτσι νιώθεις χάλια με την εμφάνισή σου, σωστά; Οπότε το να έχω την πρώτη μου εμπειρία ενός sexy ρόλου μέσα από το βλέμμα της μου έδωσε αυτοπεποίθηση και με βοήθησε να αντιμετωπίσει αρκετά ακόμα ζητήματα», δηλώνει, ενώ τονίζει πως ένα την σκηνοθετούσε άντρας "θα ήταν εντελώς διαφορετικό".

Να σημειώσουμε ότι το 2017 η Dunst είχε αποκαλύψει στο Variety ότι η Coppola της είχε προτείνει να χάσει βάρος για το ρόλο της ως Edwina στο «Beguiled» αλλά εκείνη αρνήθηκε.

Διαβάστε ακόμη: H Kirsten Dunst μιλάει για το μισθολογικό χάσμα στα γυρίσματα του "Spider-Man"

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.