CELEBRITIES

Ο τρόπος που η Simone Biles διαχειρίζεται το άγχος της είναι απλός και μπορούμε να τον εφαρμόσουμε όλοι


The Jennettes

17 Νοεμβρίου 2021

Ο τρόπος που  η Simone Biles διαχειρίζεται το άγχος της είναι απλός και μπορούμε να τον εφαρμόσουμε όλοι

H Simone Biles μαθαίνει να διαχειρίζεται το άγχος της, χάρη στη βοήθεια του ψυχολόγου της.

Η αθλήτρια εμφανίστηκε διαδικτυακά στο ετήσιο δείπνο του Child Mind Institute με αφορμή το φετινό Βραβείο Υπεράσπισης Παιδιού και έθιξε το ζήτημα της ψυχικής υγείας, για μία ακόμη φορά. Όπως δήλωσε σε ομιλία που εκφώνησε, ενώ παραλάμβανε το πρώτο βραβείο της βραδιάς, ελπίζει να δώσει «φωνή σε όσους δεν έχουν».

«Βρίσκομαι σε στενή επαφή με τον ψυχολόγο μου, το λατρεύω αυτό», δήλωσε η 24χρονη. «Και είναι υπέροχο, οπότε ελπίζω πως όλο και περισσότεροι είναι ανοιχτοί στο να κάνουν ψυχοθεραπεία, γνωρίζοντας πως οι ειδικοί είναι με το μέρος μας και όχι εναντίον μας».

jenny.gr

Στο πλαίσιο της θεραπείας της, η Biles ξεκίνησε να κρατά ημερολόγιο.

«Αγχώνομαι πολύ μερικές φορές, οπότε η ψυχολόγος μου μού λέει να γράφω στο ”ημερολόγιο ανησυχίας” μου από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τη 1 – εγώ επέλεξα την ώρα – και χρησιμοποιώ, έπειτα, αυτήν την ώρα για να ανησυχήσω για όλα όσα γράφω. Και συνήθως μέχρι να πάει 12 ή 1, έχω ήδη ξεχάσει τις σκοτούρες, οπότε αυτό το εργαλείο με βοηθά πολύ», εξήγησε.

Έχει μάθει να μην τα παρατάει, να προσπαθεί διαρκώς να εξελιχθεί ακόμη κι αν αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα. Τώρα, αντιλαμβάνεται την ευτυχία με εντελώς διαφορετικό τρόπο, «απλώς να ξυπνάς το πρωί και να έχεις θετική στάση ζωής γενικά και να ξέρεις ότι είσαι ευλογημένος που έχεις μία ακόμη μέρα». 

πηγή φωτογραφιών: Instgaram

Διαβάστε ακόμη: Simone Biles: Ό, τι μοναδικό κι αν καταφέρει μία μαύρη γυναίκα, πάντα θα υποβαθμίζουν την αξία του

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.