CELEBRITIES

Η Bella Hadid πιο ειλικρινής από ποτέ, μιλά για την ψυχική υγεία και την υποκρισία των social media


The Jennettes

10 Νοεμβρίου 2021

Η Bella Hadid πιο ειλικρινής από ποτέ, μιλά για την ψυχική υγεία και την υποκρισία των social media

«Αυτή είναι η ζωή μου κάθε μέρα, κάθε νύχτα. Εδώ και χρόνια»

H Bella Hadid έχει μιλήσει πολλές φορές για την αγχώδη διαταραχή και την κατάθλιψη. Το βράδυ της Τρίτης όμως, ήταν πιο ειλικρινής από ποτέ. Με αφορμή τα λόγια της Willow Smith για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπιζε, μοιράστηκε τη δική της αλήθεια.

Το μοντέλο αποκάλυψε τι αισθάνεται, σε 47 εκατομμύρια followers. Ανάρτησε φωτογραφίες της με δάκρυα στα μάτια και τόνισε ότι τα social media δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα - συχνά προκαλούν σε όλους μας τα ίδια προβλήματα, κι ας αισθανόμαστε τόσο μόνοι.

jenny.gr

«Όλοι εσείς που δίνετε τις μάχες σας, σας παρακαλώ να το θυμάστε αυτό», έγραψε. «Μερικές φορές, το μόνο που πρέπει να ακούσεις είναι πως δεν είσαι μόνος. Σας το λέω εγώ λοιπόν, δεν είστε μόνοι. Σας αγαπώ, σας βλέπω και σας ακούω».

jenny.gr

Η Bella Hadid τόνισε ότι όταν πρόκειται για ζητήματα ψυχικής υγείας, καθένας αντιμετωπίζει τα δικά του προβλήματα, με τον δικό του τρόπο. «Η αυτοβοήθεια και η ψυχική ασθένεια/χημική ανισορροπία δεν είναι γραμμικές και μοιάζουν με τρενάκι που όλο συναντά εμπόδια… Έχουν σκαμπανεβάσματα. Αλλά θέλω να ξέρετε ότι υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ, και το τρενάκι σταματά κάποια στιγμή. (Υπάρχει πάντα χώρος για να ξαναξεκινήσει, αλλά για εμένα, το ότι γνωρίζω πως η κατάσταση θα βελτιωθεί σε κάποιο επίπεδο ακόμη κι αν πάρει μέρες, εβδομάδες ή μήνες, είναι καλό). Μου πήρε καιρό να το συνειδητοποιήσω, αλλά έχω περάσει αρκετά breakdowns και burnouts για να ξέρω αυτό: Αν δουλέψεις με τον εαυτό σου, περάσεις χρόνο μόνος για να καταλάβεις το τραύμα σου, τα ευαίσθητα σημεία, τις χαρές και τη ρουτίνα, θα μπορείς πάντα να καταλάβεις καλύτερα τον πόνο σου και το πώς θα τον διαχειριστείς».

jenny.gr

«Μόνο αυτό μπορείς να ζητάς από τον εαυτό σου. Τέλος πάντων. Δεν είμαι σίγουρη γατί, αλλά γίνεται όλο και δυσκολότερο το να μη μοιραστώ την αλήθεια μου εδώ πέρα. Σας ευχαριστώ που με βλέπετε και ευχαριστώ που με ακούτε. Σας αγαπώ».

πηγή φωτογραφιών: Instagram

Διαβάστε ακόμη: Naomi Osaka: Όταν η ψυχική υγεία γίνεται προτεραιότητα, τα Grand Slam μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.