CELEBRITIES

Ο Kit Harington εξομολογείται "Πέρασα περιόδους πραγματικής κατάθλιψης" μετά το τέλος του Game of Thrones


The Jennettes

9 Αυγούστου 2021

Ο Kit Harington εξομολογείται "Πέρασα περιόδους πραγματικής κατάθλιψης" μετά το τέλος του Game of Thrones
Kit Harington: O πρωταγωνιστής του Game of Thrones παραδέχεται "Πέρασα περιόδους πραγματικής κατάθλιψης"

Ο αγαπημένος ηθοποιός της πετυχημένης σειράς "Game of Thrones", Kit Harington μίλησε για πρώτη φορά για το αγώνα που έδωσε με την κατάθλιψη. Σε μια νέα συνέντευξη, παραδέχτηκε ότι είχε αυτικτονικές τάσεις κατά τη διάρκεια περιόδων «πραγματικής κατάθλιψης».

«Τα πράγματα που μου συνέβησαν από τότε που τελείωσαν οι "Game of Thrones" αλλά και κατά τη διάρκεια της σειράς, είχαν αρκετά τραυματικό χαρακτήρα καθώς έπινα πολύ αλκοόλ», δήλωσε ο 34χρονος ηθοποιός στο "Sunday Times Magazine".

«Φτάνεις σε ένα μέρος όπου νιώθεις ότι είσαι κακός άνθρωπος, νιώθεις ότι είσαι ντροπιασμένος. Και νιώθεις ότι δεν υπάρχει διέξοδος, αυτό ακριβώς είσαι ».

Μάλιστα εκτός από τους αγώνες εθισμού του, ο ηθοποιός υπέφερε και από κατάθλιψη. Όταν ρωτήθηκε αν είχε ποτέ αυτοκτονικές σκέψεις κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου, ο ίδιος απάντησε:

«Θα σας δώσω μια απάντηση σε αυτήν την ερώτηση: Η απάντηση είναι ναι. Πέρασα περιόδους πραγματικής κατάθλιψης όπου ήθελα να κάνω κάθε είδους πράγματα».

Ο Kit πήγε σε ένα κέντρο αποκατάστασης του Κονέκτικατ το 2019, αμέσως μετά το τέλος της σειράς Game of Thrones. Εκείνη την εποχή, ο εκπρόσωπος του έλεγε ότι ο ηθοποιός "αποφάσισε να χρησιμοποιήσει αυτό το διάλειμμα στο πρόγραμμά του ως ευκαιρία να περάσει λίγο χρόνο σε ένα καταφύγιο ευεξίας για να εργαστεί σε ορισμένα προσωπικά ζητήματα".

Δείτε ακόμη:

Φωτογραφία: Splash Ideal Images

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.