CELEBRITIES

Η Penelope Cruz και η σμαραγδένια τουαλέτα της είναι το απόλυτο Xmas Glam


The Jennettes

18 Νοεμβρίου 2021

Η Penelope Cruz και η σμαραγδένια τουαλέτα της είναι το απόλυτο Xmas Glam
Η Penelope Cruz φωτογραφήθηκε με πράσινη τουαλέτα και ήταν η επιτομή του glam

Η Penelope Cruz είναι από τις πιο κομψές stars που πάντα εντυπωσιάζουν με τα looks τους. Ακόμα και όταν επιλέγει πιο ήσυχα και προσγειωμένα σύνολα, είναι η ίδια της η λάμψη και τα μεσογειακά χρώματα και το ταμπεραμέντο της που κλέβουν την παράσταση. Η Ισπανίδα ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Variety από τον Xavi Gordo και για άλλη μια φορά ήταν εκθαμβωτική.

Πόζαρε με μια πράσινη τουαλέτα στο χρώμα του σμαραγδιού και, πέρα από το αδιαμφισβήτητο glam, νας έδωσε αρκετή έμπνευση για τις γιορτινές μας εμφανίσεις. Το φόρεμα είχε λεπτές τιράντες που οδηγούσαν σε ένα corset top με βαθύ ντεκολτέ και χρυσή καρφίτσα στο κέντρο. Η μακριά πλισέ φούστα έπεφτε χαλαρά στο σώμα και ένα σκίσιμο πάνω από τους μηρούς, αποκάλυπτε τα καλλίγραμμα πόδια της. Η Penelope Cruz συνδύασε το πράσινο φόρεμα με nude ψηλοτάκουνες peep toe γόβες.

jenny.gr

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Cruz, η οποία έχει δύο παιδιά, μίλησε για την ισορροπία ανάμεσα σε οικογένεια και καριέρα, καθώς και για τον χρόνο της στα γυρίσματα του «Parallel Mothers», το οποίο προβάλλεται ήδη στις αίθουσες. Η star τόνισε: «Η προτεραιότητά μου τώρα είναι τα παιδιά μου. Λατρεύω την υποκριτική, αλλά δεν νιώθω την ανάγκη να το κάνω συνέχεια (...) Ήμουν από εκείνους τους ανθρώπους που ξυπνούσαν στη μέση της νύχτας για να απαντήσουν στα emails. Αυτό έχει συνέπειες και δεν ήταν ένας ρυθμός που ήθελα να διατηρήσω».

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.