CELEBRITIES

Η Adele στην πιο ωμή, αληθινή συνέντευξή της μέχρι τώρα: «Πρέπει να ξεσκαρτάρεις μερικά σκ@τά για να βρεις τη χαρά»


The Jennettes

18 Νοεμβρίου 2021

Η Adele στην πιο ωμή, αληθινή συνέντευξή της μέχρι τώρα: «Πρέπει να ξεσκαρτάρεις μερικά σκ@τά για να βρεις τη χαρά»
H μαγευτική Adele, όπως είχε δηλώσει και πιο πριν, «δεν ήθελε ποτέ να χάσει κιλά, να γίνει ευτυχισμένη ήθελε», και μέσα από την ολοκαίνουρια συνέντευξή της στο περιοδικό The Face, καταλαβαίνουμε ότι το πέτυχε στον απόλυτο βαθμό όταν αποφάσισε να αγαπήσει περισσότερο από όλους εκείνη.   

H μαγευτική Adele, όπως είχε δηλώσει και πιο πριν, «δεν ήθελε ποτέ να χάσει κιλά, να γίνει ευτυχισμένη ήθελε», και μέσα από την ολοκαίνουρια συνέντευξή της στο περιοδικό The Face, καταλαβαίνουμε ότι το πέτυχε στον απόλυτο βαθμό όταν αποφάσισε να αγαπήσει περισσότερο από όλους εκείνη.

Κάθε λέξη που βγαίνει από το στόμα της Adele το τελευταίο διάστημα, γεμίζει με θάρρος κάθε γυναίκα που θέλει να τολμήσει μια ριζική αλλαγή στον εαυτό της, από το σώμα της μέχρι τον τρόπο που σκέφτεται κάθε τομέα της ζωής της. Η πιο πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό The Face, είναι η επιτομή της πιο αυθεντικής της εκδοχής και αν για κάτι τη θαυμάζουμε, αυτό είναι ο τρόπος που μιλάει χωρίς κανένα κόμπλεξ για τον τρόπο που είχε μάθει να ζει εδώ και χρόνια και την οδήγησε σήμερα στην κορυφή.

Σε μία από τις ερωτήσεις για το πώς αισθάνεται με το σώμα της και την πιο αδύνατη εκδοχή του, αλλά και για το αν ο κόσμος την αντιμετωπίζει πλέον διαφορετικά, απαντά:

«Είμαι πραγματικά χαρούμενη τώρα. Όχι, λόγω των κιλών μου αλλά λόγω της πιστής μου αφοσίωσης στη θεραπεία της ψυχικής μου υγείας που είχε πολύ κλάμα. Ίσως είναι ένα αφήγημα που έχω κατασκευάσει: Χρειάστηκε να κλάψω πολύ αλλά τώρα ιδρώνω. Και αυτό με έσωσε στην κυριολεξία. Οι άνθρωποι που έχω κοντά μου, δεν έχουν αλλάξει εδώ και χρόνια οπότε κανείς από το στενό μου περιβάλλον δεν αντέδρασε ή με μεταχειρίστηκε διαφορετικά».

Όπως προσθέτει: «Είμαι πιο ευλύγιστη γιατί τώρα μπορώ να κινούμαι πιο εύκολα με τη μέση μου. Ενδυνάμωσα τον κορμό μου. Έχω πόνους στη μέση μου κατά τη διάρκεια της μισής μου ζωής και ξέρω ότι κάθε φορά, θα επιδεινωθεί από μία κακή στάση σώματος ή από το άγχος. Αλλά τώρα έχω δυνατούς κοιλιακούς, κάτι το οποίο δεν είχα ποτέ πριν, κι έτσι μπορώ να κάνω τα πάντα, όπως να παίζω λίγο παραπάνω με το παιδί μου».

Στην ερώτηση: «Δεν θες να έχεις κάποιον ρόλο αλλά πιστεύουμε ότι μέσα από αυτούς, επιβιώνουν συχνά οι άνθρωποι, δημιουργώντας ρόλους για τους ίδιους και για τους άλλους», η ίδια απαντά: «Έτσι επιβιώνουν οι άνθρωποι αλλά σεβαστείτε τη δική μου θεωρία επιβίωσης, που είναι ότι σταδιακά διαλυόμουν και έπρεπε να βρω κάτι για να ξεχαστώ από αυτό που ζούσα. Αλλά το καταλαβαίνω. Δεν θέλω να είμαι η πηγή για την ευτυχία ή τη δυστυχία κάποιου. Προφανώς με πληγώνει που οι άνθρωποι ίσως αισθανθούν ότι απογοητεύονται με αυτόν τον τρόπο από εμένα».

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια σχολίασε στη συνέχεια μία δήλωση από τον λόγο που είχε βγάλει τον Φεβρουάριο 2017 στα βραβεία Grammy. Όπως είχε πει τότε, ένα μεγάλο κομμάτι του εαυτού της χάθηκε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της αλλά και όταν έγινε μητέρα. Άραγε κατάφερε να βρει τον χαμένο της εαυτό σήμερα; «Υπάρχουν μερικά στοιχεία του εαυτού μου που πιστεύω ότι δεν θα ξαναβρώ ποτέ. Είναι σίγουρα η ελευθερία του να κάνεις οτιδήποτε θέλεις όποτε το θέλεις. Το να πηγαίνεις κάπου και να μη βάζεις προτεραιότητα κάποιον άλλον. Η δική μου προτεραιότητα σε ό,τι κάνω, από τότε που απέκτησα τον Angelo, στη ζωή, τη δουλειά μου, είναι προφανώς ο γιος μου».

Σύμφωνα με την ίδια: «Το να δίνεις διαρκώς πράγματα σε ένα μωρό ή ένα βρέφος τη στιγμή που δεν μπορεί γαμώτο, καν να σου μιλήσει, κάνει τον εγκέφαλό σου να πολτοποιείται. Δεν έχεις και πολλά ερεθίσματα. Μέσα σε όλο αυτό, έπρεπε να αντιμετωπίσω μια πολύ κακή επιλόχειο κατάθλιψη ή μεταγεννητική, όπως την αποκαλούμε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πιστεύω ότι όλο αυτό είχε να κάνει, όχι τόσο με την πίεση όσο με το τι ακριβώς γονιός ήθελα να γίνω».

Και κάπου εδώ η star κάνει μία από τις πιο ρεαλιστικές δηλώσεις που αφορά όλους μας όσο και αν δεν το παραδεχόμαστε: «Κανείς δεν θέλει να μοιάσει στους γονείς του, όσο σπουδαίοι και αν ήταν ή όχι. Μαθαίνεις πώς να είσαι γονιός όσο περνά ο καιρός. Ή ξεκινάς να διαβάζεις βιβλία, που ούτε και αυτό είναι σωστό γιατί περιγράφουν την εμπειρία κάποιου άλλου από μια εντελώς διαφορετική οπτική».

Αλήθεια, ποια είναι η δική της οπτική επάνω στο θέμα της μητρότητας; «Δεν υπάρχει χρόνος ούτε για να βουρτσίσω τα δόντια μου, πόσο μάλλον να μείνω μόνη μου ή να βρεθώ με φίλους. Οι φίλοι μου, τα χόμπι μου, τα πράγματα που μου αρέσει να κάνω χωρίς ένα μωρό, είναι τα πράγματα που προσδιορίζουν το ποια είμαι. Και δεν είχα πρόσβαση σε αυτά για αρκετό καιρό. Αυτό γίνεται οπωσδήποτε πιο εύκολο όσο εκείνα μεγαλώνουν».

jenny.gr

Η Adele δεν πιστεύει ότι υπήρξε ποτέ ανιδιοτελής με όλη τη σημασία της λέξεως, πριν αποκτήσει τον Angelo. Σε κάθε της απόφαση, είναι η πρώτη της σκέψη. Πολλοί γονείς, όπως καταλήγει, δεν ακολουθούν τον ίδιο δρόμο. Κάποιες φορές, αυτό την κάνει να θρηνεί λίγο για τον εαυτό της αλλά όλο αυτό την κάνει να αναρωτιέται πού θα βρισκόταν σήμερα και τι θα έκανε αν δεν υπήρχε στη ζωή της αυτό το υπέροχο πλάσμα.

Η δική της ζωή διαρκώς ανακατασκευάζεται και πιστεύει ότι το ίδιο συμβαίνει και στη ζωή κάθε γυναίκας αφού η διαδικασία της μάθησης και της εξερεύνησης του εαυτού μας δεν σταματά ποτέ. Εάν έχετε περιέργεια να δείτε πώς θα συμβούλευε σήμερα η 33χρονη Adele τον 19χρονο εαυτό της:

«Σε αυτή την ηλικία, ήμουν μωρό και θα έπρεπε να τα έχω απολαύσει όλα και δεν πιστεύω ότι το έκανα. Θεωρώ πως εκ φύσεως είμαι ένα στενάχωρο άτομο. Αυτό δεν σημαίνει ότι σε όλη μου τη ζωή υπήρξα λυπημένη. Αλλά πολλοί άνθρωποι κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση και εγώ ήμουν σίγουρα ανάμεσά τους. Πίστευα ότι έπρεπε να το ανεχτώ και να το αποδεχτώ. Αλλά, μπορώ να γίνω το ίδιο χαρούμενη. Πρέπει απλά να ξεσκαρτάρεις μερικά σκ@τά από τον δρόμο σου για να φτάσεις μέχρι εκεί. Και γιατί να θες να το κάνεις όταν είσαι στα 20;».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS