CELEBRITIES

Αν κρυώνετε, η νέα κοινή εμφάνιση των Bennifer θα ζεστάνει σίγουρα την καρδιά σας


The Jennettes

29 Νοεμβρίου 2021

Αν κρυώνετε, η νέα κοινή εμφάνιση των Bennifer θα ζεστάνει σίγουρα την καρδιά σας
Jennifer Lopez – Ben Affleck: Η ζεστή αγκαλιά έξω από εστιατόριο στο Beverly Hills

Οι νέες φωτογραφίες που κυκλοφορούν με τον Ben Affleck και την JLo επιβεβαιώνουν όλα όσα ξέραμε, δηλαδή ότι είναι πολύ ερωτευμένοι και δεν τους ενδιαφέρουν τα αδιάκριτα βλέμματα (σχεδόν τα αποζητούν). Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το ζευγάρι να αγκαζάρεται σφιχτά έξω από ένα εστιατόριο στο Beverly Hills, όπου νωρίτερα είχαν απολαύσει ένα ρομαντικό δείπνο.

Πιο συγκεκριμένα, επισκέφτηκαν το εστιατόριο Spago του διάσημου σεφ Wolfgang Puck και, όταν βγήκαν έξω για να περιμένουν να το αυτοκίνητό τους, ο 49χρονος Affleck αγκάλιασε σφιχτά τη JLo για να μην κρυώνει. Awww.

Η JLO φάνηκε να εκτιμά την τρυφερή κίνηση του αγαπημένου της και ακούμπησε το κεφάλι της στο στο στήθος με τα μάτια της κλειστά. Και οι δύο σταρ ήταν ντυμένοι ζεστά για την έξοδο, με τον Affleck να φοράει ένα σκούρο γκρι σακάκι και τη Lopez να δείχνει κομψή με ένα καμηλό παλτό μέχρι τον αστράγαλο. Όρεξη να 'χετε να μελώνετε, γενικά.

Το ραντεβού των Bennifer έγινε λίγες μέρες μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών, την οποία πέρασαν επίσης μαζί -η πρώτη τους φορά που την γιόρτασαν μαζί, έπειτα από τον χωρισμό τους το 2004.

Μαζί τους για την ημέρα ήταν και τα 13χρονα δίδυμα παιδιά της Lopez, Max και Emme. Ο Affleck όμως βρέθηκε από Jennifer σε Jennifer μιας και νωρίτερα είχε επισκεφθεί και το σπίτι της πρώην συζύγου του, Jennifer Garner, όπου έφαγε μαζί με τα παιδιά του, την 15χρονη Violet, την 12χρονη Seraphina και τον 9χρονο Samuel. 

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.