UPDATE #NOW

Marry Me: Η JLo επέστρεψε στις ρομαντικές κομεντί και αυτό είναι το πιο άβολο trailer που έχουμε δει


Κλέλια Φατούρου

19 Νοεμβρίου 2021

Marry Me: Η JLo επέστρεψε στις ρομαντικές κομεντί και αυτό είναι το πιο άβολο trailer που έχουμε δει

Η Jennifer Lopez επιστρέφει ως νύφη στη νέα της ταινία και δεν ξέρουμε πώς να νιώσουμε μετά από αυτό το trailer. Αν και την έχουμε λατρέψει στις romcom Wedding Planner και Back-up Plan, το Marry Me μας προξένησε τεράστια αμηχανία.

Στην ταινία που θα κυκλοφορήσει ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, η JLo είναι η ποπ τραγουδίστρια Kat Valdez, η οποία ετοιμάζεται να παντρευτεί τον επίσης διάσημο Bastian (που υποδύεται ο μουσικός Maluma). Για την ακρίβεια, σκοπεύουν να ανταλλάξουν όρκους κατά τη διάρκεια της συναυλίας τους, μόνο που εκείνη ανακαλύπτει ότι ο καλός της την απατά με τη βοηθό της.

Η ταινία γίνεται ρομαντική όταν η Kat αποφασίζει να παντρευτεί έναν τυχαίο θεατή, τον Charlie (Owen Wilson) και ο γάμος με έναν άγνωστο (μάλλον) εξελίσσεται σε μεγάλη αγάπη. Μέσα σε όλο αυτό το μπέρδεμα, βλέπουμε και τη Sarah Silverman ως κολλητή φίλη του Charlie. Αμηχανία, αμηχανία, αμηχανία.

Ωστόσο, η JLo έχει ήδη ηχογραφήσει 6-7 τραγούδια για την ταινία και ο Maluma άλλα 2-3. Ίσως έχουμε ένα καλό σάουντρακ που θα μας κάνει να ξεχάσουμε το trailer που μόλις είδαμε. Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η Lopez συνεργάζεται με τον Wilson. «Είχαμε περάσει όλοι πολύ καλά στο Anaconda και ήταν ωραίο που βρεθήκαμε μετά από τόσα χρόνια με την Jen», είπε ο ηθοποιός σε συνέντευξή του. 
 

TAGS

JLO