CELEBRITIES

Η Jill Biden στόλισε τον Λευκό Οίκο, όλοι τη συγκρίνουν με τη Melania και, μαντέψτε, κερδίζει


Στεφανία Παπαδημητρίου

30 Νοεμβρίου 2021

Η Jill Biden στόλισε τον Λευκό Οίκο, όλοι τη συγκρίνουν με τη Melania και, μαντέψτε, κερδίζει

Ξέρουμε, ο Νοέμβριος έχει τελειώσει σχεδόν και τα Χριστούγεννα έχουν έρθει στο σπίτι σας. Κι αν αναρωτιέστε τι κοινό έχετε με την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, ήρθε η ώρα να το μάθετε: Στόλισε κι εκείνη. Μένει στον Λευκό Οίκο,  βέβαια, αλλά τι σημασία έχει;

Η Jill Biden έδειξε τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού της και, κακά τα ψέματα, είναι υπέροχη. Δεν έχει καμία σχέση με τις  ιδέες της Melania Trump, ενώ το Twitter είναι με το μέρος της – τεράστια νίκη.

jenny.gr

Κάλτσες με σχέδιο την αμερικανική σημαία – λίγο cringe, λίγο χαριτωμένο, αψίδα με κατακόκκινα κουτιά δώρων, ένα γιγάντιο δέντρο και διαφορετικό μήνυμα πίσω από κάθε δωμάτιο, μας δείχνουν ότι το γούστο της Jill μόνο μίνιμαλ δε θα μπορούσε να τη χαρακτηριστεί.

jenny.gr
jenny.gr
jenny.gr

«Εμπνευσμένη από τις πράξεις καλοσύνης και τις εμπειρίες που ανύψωσαν το πνεύμα μας φέτος», έγραψε στην ανάρτησή της, «η διακόσμηση των δωματίων του Λευκού Οίκου αναπαριστά τα Δώρα από Καρδιάς που όλους μας ενώνουν: πίστη, οικογένεια, φιλία, τέχνες, μάθηση, φύση, ευγνωμοσύνη, καθήκον, κοινότητα, ειρήνη και ενότητα».

jenny.gr

Οι χρήστες του Twitter έκαναν μία σύντομη ιστορική αναδρομή και θυμήθηκαν τη διακόσμηση της Melania. Η διαφορά ήταν εμφανής.

«Τι, δε δολοφονήθηκαν δέντρα;», έγραψε κάποιος.

Πίσω στο 2017, κατέκριναν την Trump για την ψυχρή της προσέγγιση. «Γιατί η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του Λευκού Οίκου είναι λες και ο Voldemort ετοιμάζεται να επιστρέψει;», σχολίαζαν. 

Fast forward στο 2020, όταν διέρρευσαν συνομιλίες της σχετικά με τις Γιορτές και την άποψή της για τον στολισμό.

«Αφήστε με ήσυχη», έλεγε. «Δουλεύω σαν το σκυλί για τα χριστουγεννιάτικα, ποιος νοιάζεται για τα Χριστούγεννα και τη διακόσμηση;». Ύβρις. 

πηγή φωτογραφιών: Instagram

Διαβάστε ακόμη: 3 βασικά λάθη που κάνουμε όταν στολίζουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.