CELEBRITIES

Η Sandra Bullock παραδέχτηκε πως δεν ήταν αρκετά προετοιμασμένη για να μεγαλώσει δύο μαύρα παιδιά


The Jennettes

3 Δεκεμβρίου 2021

Η Sandra Bullock παραδέχτηκε πως δεν ήταν αρκετά προετοιμασμένη για να μεγαλώσει δύο μαύρα παιδιά

Ως καλεσμένη στην εκπομπή Red Table Talk , η Sandra Bullock μίλησε για τα παιδιά της και εξέφρασε την επιθυμία της να είχε το ίδιο χρώμα δέρματος με αυτά, κάνοντας μερικές από τις πιο ειλικρινείς εξομολογήσεις της ζωής της. 

Η 57χρονη ηθοποιός, που το 2010 υιοθέτησε τον 11χρονο σήμερα Louis και το 2015 την 9χρονη Laila, μίλησε ανοιχτά την Τετάρτη για τον ρόλο της ως λευκή μητέρα δύο μαύρων παιδιών. Η ίδια όπως λέει, «εύχεται να είχε το ίδιο χρώμα δέρματος με τα παιδιά της γιατί τότε οι άνθρωποι θα τους προσέγγιζαν διαφορετικά». 

Ανάμεσα σε όσα δήλωσε, εξωτερίκευσε και το πώς ακριβώς νιώθει στη βαθιά σχέση που έχει χτίσει με τα παιδιά της. «Νιώθω το ίδιο όπως μια μαμά με σκούρο δέρμα ή μια λευκή μαμά με λευκά μωρά. Στη σχέση μαμάς- παιδιού δεν υπάρχει χρώμα. Ίσως κάποια μέρα να μπορέσουμε να δούμε το θέμα με άλλα μάτια» ενώ μιλώντας παράλληλα για το δύσκολο εγχείρημα της υιοθεσίας, παρότρυνε τον κόσμο «να αφήσει την αγάπη να είναι η απόδειξη» και φυσικά να δείξει τον δρόμο.

Η Bullock περιέγραψε χαρακτηριστικά τη στιγμή που η κόρη της ένιωσε «θλιμμένη» όταν είδε μερικές σκηνές από το «Squid Games» στο Netflix όσο ο Bryan Randall το παρακολουθούσε. Η ηθοποιός νόμιζε ότι η κόρη της ένιωσε τόσο ταραγμένη εξαιτίας της βίας αλλά έδειξε έκπληξη από την απάντησή της: «Δεν θέλω ο μπαμπάς να παρακολουθεί αυτή τη σειρά επειδή δεν υπάρχουν μαύροι πρωταγωνιστές σε αυτή». 

Όπως δήλωσε η ηθοποιός: «Χάρηκα πολύ από τη δήλωσή της γιατί έδειξε πως έχει ήδη φωνή» ενώ σύμφωνα με όσα πρόσθεσε: «Αφήνω τα παιδιά μου να με διδάσκουν και να μου λένε τι έχουν ανάγκη να ξέρουν. Πίστευα ότι ήμουν πιο προετοιμασμένη να μεγαλώσω δύο μαύρα παιδιά, νόμιζα ότι ήμουν σωστή σε όλα και μαντέψτε, δεν ήμουν». 

Η ίδια δήλωσε επίσης πως σαν «λευκή γυναίκα που είναι γονιός και αγαπάει τα παιδιά της περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στη ζωή της, φοβάται τα πάντα» και φοβάται επίσης πως είναι πολύ πιθανό να τους μεταφέρει όλο αυτό το άγχος και τις ανησυχίες της για το μέλλον τους. Ο καλύτερος τρόπος να νοιάζεται για τα δύο της παιδιά είναι όπως περιγράφει, να τα βοηθάει να εξοικειώνονται με το πώς είναι πραγματικά να είσαι μαύρος. 

Ένας ακόμης φόβος της είναι όταν θα φύγουν από το σπίτι, μεγαλώνοντας αλλά και το γεγονός ότι θα συνεχίσει μάλλον να είναι το ίδιο υπερπροστατευτική απέναντί τους. Προφανώς, δεν θα μπορεί να τους ακολουθεί παντού παρόλο που όπως αστειεύτηκε: «θα το προσπαθήσει»!

Δείτε ακόμη: Η μαγεία της μητρότητας 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.