CELEBRITIES

Ο George Clooney μπορούσε να βγάλει $35 εκατ. σε μια μέρα αλλά αρνήθηκε και αυτός είναι ο λόγος


The Jennettes

3 Δεκεμβρίου 2021

Ο George Clooney μπορούσε να βγάλει $35 εκατ. σε μια μέρα αλλά αρνήθηκε και αυτός είναι ο λόγος
Αυτός είναι ο λόγος που ο George Clooney απέρριψε διαφήμιση 35 εκατ. δολαρίων

Αν σας έλεγαν ότι μπορείτε να κερδίσετε 35 εκατομμύρια δολάρια μόνο σε μία μέρα τι θα λέγατε; Εμείς πάντως μετά από πολλή σκέψη (όχι και τόση) θα λέγαμε ναι! O George Clooney όμως είχε τη δύναμη (και την οικονομική άνεση) να πει όχι. Ο διάσημος ηθοποιός αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Guardian πως μία αεροπορική εταιρεία του είχε προτείνει να πρωταγωνιστήσει σε μια διαφήμιση με αμοιβή 35 εκατομμύρια δολάρια.

Μάλιστα το συγκεκριμένο διαφημιστικό spot θα ολοκληρωνόταν μέσα σε μία μόλις ημέρα. Όπως εξήγησε, «μίλησα στην Amal για αυτό κι αποφασίσαμε ότι δεν άξιζε τον κόπο. Σχετιζόταν με μια χώρα που παρά το γεγονός ότι είναι σύμμαχος, είναι αμφισβητήσιμη σε περιόδους κι έτσι σκέφτηκα πως εάν είναι να μου στερήσει ένα λεπτό από τον ύπνο μου, τότε δεν αξίζει».

Μάλιστα όπως αποκάλυψε, μετά το γάμο του με την Amal παραδέχεται πως έχει κάνει λιγότερες δουλειές ως ηθοποιός, κυρίως επειδή θέλει να αφιερώνει τον χρόνο του μόνο σε projects που έχουν νόημα και αξίζουν.

jenny.gr

«Γενικά δεν υπάρχουν τόσοι πολλοί ωραίο ρόλοι. Και δεν χρειάζεται να δουλέψω ως ηθοποιός. Η σύζυγός μου και εγώ κάναμε αυτήν τη συζήτηση όταν έκλεισα τα 60 φέτος το καλοκαίρι. Της είπα ότι και οι δύο αγαπάμε αυτό που κάνουμε. Αλλά πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι δεν είμαστε κλεισμένοι για χαζά πράγματα. Οπότε απλά εξασφαλίζουμε ότι ζούμε τις ζωές μας».

Σε αντίθεση με άλλους σταρ, o Clooney κράτησε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα παιδιά του και νιώθει ότι έχει κάνει το σωστό. Ό ίδιος μίλησε για την καλή σχέση που είχε με τους γονείς του και θυμάται ακόμη τη συμβουλή που του έδωσε ο πατέρας του – «Δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνεις με τη ζωή σου αλλά αναμετρήσου με ανθρώπους που έχουν περισσότερη δύναμη από εσένα και όχι με αυτούς που έχουν λιγότερη».

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.