CELEBRITIES

H Gisele έσωσε μια θαλάσσια χελώνα και το video έγινε viral


The Jennettes

5 Δεκεμβρίου 2021

H Gisele έσωσε μια θαλάσσια χελώνα και το video έγινε viral

Η Gisele Bündchen έκανε μια βόλτα με τον σκύλο της Onyx στην παραλία όταν εκείνος, άρχισε να γαβγίζει.Εκείνη πλησίασε και αντίκρισε έκπληκτη μια μεγάλη θαλάσσια χελώνα, μπλεγμένη ανάμεσα σε δίχτυα και σκουπίδια. Το διάσημο μοντέλο δεν έχασε χρόνο και προσπάθησε να απεγκλωβίσει την χελώνα. Στην συνέχεια μοιράστηκε το βίντεο με την διάσωση της χελώνας με τους θαυμαστές της στο Instagram. Στην ανάρτηση έγραψε:

«Η ζωή είναι μια σειρά από ευκαιρίες που μας παρουσιάζονται καθημερινά, κι εμείς επιλέγουμε τι θα κάνουμε με αυτές. Η σημερινή μέρα δεν ήταν διαφορετική. Νωρίς το πρωί, περπατούσα στην παραλία και ο Onyx άρχισε να γαβγίζει σε μια στοίβα σκουπιδιών από τον ωκεανό που είχε ξεβράσει η παλίρροια. Όταν πλησίασα είδα αυτή την όμορφη χελώνα αναποδογυρισμένη, με ένα βλέμμα απελπισίας και εξάντλησης και το σώμα της μπλεγμένο σε ένα δίχτυ ψαρέματος.Αμέσως άρχισα να την απελευθερώνω από το δίχτυ που την έπνιγε, αλλά ακόμα και όταν τη λύσαμε, ήταν υπερβολικά κουρασμένη να βρει το δρόμο της προς τον ωκεανό. Δεν το σκέφτηκα πολύ, τη σήκωσα και την κουβάλησα μέχρι το νερό (είναι εκπληκτικό πόσο δυνατό μπορεί να σε κάνει η αδρεναλίνη!). Ένιωσα ανακουφισμένη και πολύ χαρούμενη που την είδα να κολυμπάει μακριά ελεύθερη, ευγνώμων που ήμουν εκεί και που κατάφερα να βοηθήσω. Υπάρχουν όμως πολλά ακόμα ζώα που, δυστυχώς, καταλήγουν να πεθαίνουν μέσα σε δίχτυα όπως αυτό. Το σημερινό γεγονός μού υπενθύμισε ότι πρέπει να ευαισθητοποιηθούμε περισσότερο ως είδος και να συμβάλουμε στην προστασία όλων των ζώων, είναι δική μας επιλογή. Προσεύχομαι όλοι να θυμηθούμε ότι η ευκαιρία να αλλάξουμε αρχίζει με μία απλή πράξη».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS