CELEBRITIES

Οι φίλοι της Αdele δεν της λένε τον κωδικό του προφίλ της στο IG και για όλα φταίει μία φωτογραφία


The Jennettes

6 Δεκεμβρίου 2021

Οι φίλοι της Αdele δεν της λένε τον κωδικό του προφίλ της στο IG και για όλα φταίει μία φωτογραφία

Η Adele δεν έχει καλή σχέση με τα social media – το έχουμε καταλάβει καλά αυτό. Ήταν σαφής, άλλωστε, την ημέρα του πρώτου και μοναδικού IG live της. «Δε θα το ξανακάνω», είχε πει , «γιατί δεν έχω ιδέα πώς να το χρησιμοποιήσω». Τώρα, αποκάλυψε ότι οι φίλοι της τής απαγόρευσαν να μπαίνει μόνη της στο Instagram. Βεβαιώθηκαν, μάλιστα, πως κάτι τέτοιο δε θα συνέβαινε παίρνοντας τους κωδικούς της.

Η 33χρονη σταρ γύρισε βίντεο με τη Nikkie de Jager και είπε ότι δεν έχει τους κωδικούς των λογαριασμών της στα social media.

Η YouTuber τη ρώτησε αν απαντάει στα μηνύματα που της στέλνουν, οπότε η Adele εξήγησε ότι την περίοδο του lockdown, η ομάδα της τής είχε δώσει πρόσβαση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Δε μου έλεγαν τους κωδικούς για τα social πριν. Αυτό είναι γνωστό. Αλλά προφανώς, στην εποχή του Covid, το Internet είχε πάρει φωτιά. Μας κρατούσε ψηλά το ηθικό», δήλωσε.

«Πιστεύω πως φοβούνταν μη μεθύσω ή μήπως γίνω ενοχλητική – ό,τι κι αν έκανα. Δεν απαντούσα σε κανέναν, απλώς ανέβαζα τις γενικές μου σκέψεις».

Κάποια μέρα, όμως, εξαιτίας μίας ανάρτησης, οι φίλοι της ανέλαβαν δράση. Και της στέρησαν τα social για μία ακόμη φορά. Ήταν ένα post που σίγουρα όλοι έχουμε δει. «Η μοναδική φωτογραφία του εαυτού μου που έχω ανεβάσει, και μου ξαναπήραν τους κωδικούς», είπε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Δεν εξήγησε ποιο ακριβώς ήταν το πρόβλημα, αλλά δεν είναι δύσκολο να φανταστούμε. Η συγκεκριμένη φωτογραφία είχε γίνει αντικείμενο συζήτησης. Η τραγουδίστρια είχε παραδοσιακό αφρικανικό χτένισμα και κατηγορήθηκε για οικειοποίηση ενός ξένου πολιτισμού. Δεν τη διέγραψε ποτέ, ωστόσο. Προτίμησε να την αφήσει στο προφίλ της και να μην προσποιηθεί ότι δεν έγινε ποτέ.

πηγή φωτογραφίας: Instagram
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS