«Πήγα να μπω φυλακή»: Πώς η Adele χρησιμοποίησε τη φήμη της για να μην της κόψουν κλήση

Στεφανία Παπαδημητρίου
Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021

Είχαμε εναποθέσει τις ελπίδες μας στην Adele. Τη θεωρούσαμε νομοταγή, ακέραια. Όχι, όμως.

Κατά τη διάρκεια του An Audience With Adele, το οποίο μεταδόθηκε στο ITV, ο Samuel L. Jackson τη ρώτησε αν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ τη φήμη της για να γλιτώσει κλήση ή κάτι ανάλογο. Κι αντί να πει όχι, ξεκίνησε να διηγείται την παρακάτω ιστορία.

«Όταν πρωτοήρθα στο L.A. – που, παρεμπιπτόντως, δεν είχα σκοπό να μείνω τόσο – όταν πρωτομετακόμισα, δεν είχα οδηγήσει εδώ, και ήμουν στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, τέρμα αριστερά, δεν οδηγούσα αρκετά γρήγορα και είχε κίνηση, και ήμουν σε νοικιασμένο αυτοκίνητο και τα παράθυρα ήταν αρκετά σκούρα, αλλά δεν το ήξερα αυτό», ξεκίνησε.

«Τέλος πάντων, κοιτούσα τη δουλειά μου και ξαφνικά ήρθε πίσω μου ένα περιπολικό, δείχνοντας ότι πρέπει να κάνω άκρη, οπότε απλώς σταμάτησα εκεί που ήμουν – δε με είχαν ξανασταματήσει ποτέ στη ζωή μου», συνέχισε  και το κοινό ξέσπασε σε γέλια.

«Τι διάολο κάνεις; Κάνε άκρη, άκρη», ούρλιαζε ο αστυνομικός.

«Με κάνει στην άκρη, ανοίγω τέρμα τα παράθυρα όπως μου είχαν πει παλιά, ειδικά αν σε σταματήσουν στις ΗΠΑ ποτέ δεν ξέρεις τι θα κάνουν. Του δίνω το  βρετανικό μου δίπλωμα, το οποίο θα μπορούσε να είναι και κάρτα μέλους σε βίντεο κλαμπ, λες και είχε ξαναδεί, και στη φωτογραφία εννοείται δε μου μοιάζω, ήμουν 17 χρονών».

Τότε ήταν που αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το δυνατότερο χαρτί της – δηλαδή το όνομά της.

«Πάει πίσω στο περιπολικό, επιστρέφει και μιλάει στο τηλέφωνο με τη γυναίκα του, η οποία του φωνάζει που με σταμάτησε. “Ζητώ συγγνώμη Adele, συγγνώμη, κάνε ό,τι θες”, της είπε. Ήταν αστείο, αλλά ναι, έχω χρησιμοποιήσει τη φήμη μου. Δεν το ήθελα! Πήγα να μπω φυλακή», ολοκλήρωσε.

Χαλάλι της.

Διαβάστε ακόμη: Πονάς, Adele; Η Peppa το γουρουνάκι απαντά στη σταρ που δε θέλει να συνεργαστεί μαζί της