CELEBRITIES

Η Adele μίλησε για τη στιγμή που κατάλαβε ότι έπρεπε να πάρει διαζύγιο


The Jennettes

15 Νοεμβρίου 2021

Η Adele μίλησε για τη στιγμή που κατάλαβε ότι έπρεπε να πάρει διαζύγιο

Η Adele κάθισε απέναντι από την Oprah και μίλησε για όλα – από τον αλκοολικό πατέρα που την εγκατέλειψε όταν ήταν τριών ετών και ξαναβρέθηκαν πρόσφατα, μέχρι το διαζύγιο, τη μουσική και τη μητρότητα.

Η βραβευμένη με Grammy καλλιτέχνιδα αποκάλυψε ότι ένιωσε πως ένας κύκλος έκλεισε, όταν συνάντησε τον πατέρα της λίγο πριν εκείνος φύγει από τη ζωή. «Ήταν απόλυτη η απουσία του πατέρα από τη ζωή  μου… Αλλά τελικά κατάλαβα ότι έφταιγε το αλκοόλ, όχι εκείνος… Το αλκοόλ μου πήρε τον μπαμπά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Επειδή ακριβώς μεγάλωσε μόνο με τη μητέρα της, αναγκάστηκε να αναλάβει περισσότερες ευθύνες. Παράλληλα, ανέπτυξε αμυντικούς μηχανισμούς μέσω των οποίων πλήγωνε τους συντρόφους της, προκειμένου να προστατεύσει τον εαυτό της.

jenny.gr

Η σταρ μίλησε για το διαζύγιό της, την ντροπή που ένιωσε επειδή ο γάμος της τελείωσε. Πίστεψε ότι η σχέση της με τον Simon Konecki «απέτυχε, ακριβώς όπως και των γονιών της».

«Παίρνω τον γάμο στα σοβαρά και φαίνεται πως δεν το κάνω… Θα έπρεπε να είχε δουλέψει. Όταν κάνουμε παιδιά, μένουμε μαζί, και προσπάθησα. Απογοητεύτηκα τόσο για τον γιο μου, απογοητεύτηκα για τον ίδιο μου τον εαυτό», δήλωσε.

«Τίποτα δε με τρομάζει περισσότερο απ’ όσα έζησα την τελευταία διετία, πίσω από κλειστές πόρτες».

Ο χωρισμός, όπως εξήγησε, ήταν αναπόφευκτος. Παρότι ακόμη αγαπά και σέβεται τον Konecki, δεν άντεχε άλλο να είναι σύζυγός του. Μάλιστα, βρισκόταν σε φωτογράφηση για γνωστό περιοδικό όταν συνειδητοποίησε τι συνέβαινε μέσα της και ξεστόμισε για πρώτη φορά τα πραγματικά της συναισθήματα.

«Απλώς το είπα. Δεν είμαι χαρούμενη, Δεν ζω, απλά υπάρχω», είχε πει σε έναν φίλο της πριν κάνει αίτηση διαζυγίου το 2019.

jenny.gr

Το δυσκολότερο όμως δεν ήταν το ίδιο το διαζύγιο, αλλά το μετά. Και κυρίως, ότι έπρεπε να εξηγήσει στο παιδί της τι συνέβαινε με τον πατέρα του.

«Χρειάστηκε να εξηγήσω σε ένα εξάχρονο ότι ενώ τον αγαπώ (τον πατέρα του) δεν είμαι ερωτευμένη μαζί του».

Φυσικά, οι δύο πρώην σύζυγοι περνούν ακόμη πολύ χρόνο μαζί και είναι σημαντικοί ο ένας για τον άλλο. Στόχος τους, είναι να μάθουν στον γιο τους ότι το μόνο που μετράει πραγματικά, είναι να είμαστε καλοί άνθρωποι.

Διαβάστε ακόμη: H αναγέννηση της Adele: Ποζάρει για Vogue US & UK και μιλά για τον γιο της, το σώμα της και τον νέο της σύντροφο

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS