ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η Adele με μισό πρόσωπο φυσικό - μισό μακιγιαρισμένο, δείχνει τα στάδια της μεταμόρφωσης σε superstar


Ελένη Τσούτση

3 Δεκεμβρίου 2021

Η Adele με μισό πρόσωπο φυσικό - μισό μακιγιαρισμένο, δείχνει τα στάδια της μεταμόρφωσης σε superstar
H Nikkie Tutorials κάνει το μακιγιάζ της Adele

H Adele μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας το τελευταίο διάστημα τόσο με τη νέα της δισκογραφική δουλειά όσο και με την προσωπική της ζωή, με το album «30». Αναμφίβολα είναι στη καλύτερη φάση της ζωής της και δείχνει ανανεωμένη αλλά και έτοιμη να κάνει καινούργια πράγματα και συνεργασίες.

Μια συνεργασία έκπληξη ήταν εκείνη της λαμπερής τραγουδίστριας με την beauty vlogger, Nikkie Tutorials.

H Ολλανδή makeup makeup artist είναι από τις πλέον γνωστές youtubers και στο παρελθόν έχει επιμεληθεί το μακιγιάζ πολλών διάσημων όπως των Maneskin, της Selena Gomez, της Rihanna και της Lady Gaga.

Η Nikkie λοιπόν φιλοξένησε την Adele στο νέο της video και είδαμε την σταρ χωρίς ίχνος μακιγιάζ, να αποκτά σταδιακά το signature cat eye μακιγιάζ ματιών, να τονίζει τα φρύδια ενώ τα χείλη της να τα κρατάει σε πιο διακριτικούς τόνους.

https://www.youtube.com/watch?v=qY3L1bPNBAw

Οι δυο τους κατά τη διάρκεια του μακιγιάζ συζητούσαν χαλαρά και έπιναν κρασί. Μάλιστα, η Adele εξομολογήθηκε ότι κάποτε επέλεγε να πίνει για να αντέξει βαρετούς ανθρώπους που της μιλούσαν σε events.

Η Adele φαίνεται ότι είναι πολύ χαλαρή και απολαμβάνει τη μεταμόρφωσή της από τα χέρια της Nikkie. Μεταξύ άλλων η ίδια δήλωσε πως η φήμη της, την έχει δυσκολέψει σε απλά καθημερινά πράγματα όπως το να πάει στο παντοπωλείο της γειτονιάς της. Οι θαυμαστές της θέλουν να της εκδηλώσουν την αγάπη τους και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αποφεύγει και τη πιο απλή δραστηριότητα εκτός σπιτιού.

Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Είναι δύσκολο να βρεις πραγματικά την ισορροπία και είναι πολύ τρομακτικό μερικές φορές να ζεις αυτά τα πράγματα δημόσια». Το κλειδί της για να τα αποφύγει όλα αυτά είναι να απομονώνεται κάθε πέντε χρόνια και παίρνει το χρόνο της.

 Διαβάστε ακόμη: Η Rosie Huntington-Whiteley μας δείχνει βήμα-βήμα πώς να αποκτήσουμε το festive make-up look της

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS