CELEBRITIES

H Adele έπεισε το Spotify να αφαιρέσει το shuffle απο τα albums. Γιατί είναι η Adele και μπορεί


Στεφανία Παπαδημητρίου

22 Νοεμβρίου 2021

H Adele έπεισε το Spotify να αφαιρέσει το shuffle απο τα albums. Γιατί είναι η Adele και μπορεί

Θυμάστε την εποχή που μπορούσαμε να κάνουμε shuffle στο Spotify και να ακούσουμε σε τυχαία σειρά τα τραγούδια των albums; Ε, στη μνήμη θα παραμείνει. Εξαιτίας της Adele. Η σταρ έπεισε τους υπεύθυνους να αφαιρέσουν την επιλογή αυτή – ευτυχώς μόνο από τους δίσκους, όχι από τις playlists – επειδή η σειρά των τραγουδιών «υποτίθεται ότι λέει μία ιστορία».

Ποιος, άλλωστε, θα μπορούσε να πει όχι στην Adele; Καλά σκεφτήκατε, κανείς.

«Δεν δημιουργούμε albums με τόση φροντίδα και σκέψη για τη λίστα των τραγουδιών χωρίς λόγο. Η τέχνη μας λέει μία ιστορία και οι ιστορίες πρέπει να ακούγονται όπως θέλουμε. Ευχαριστώ Spotify που άκουσες», έγραψε στο Twitter.

«Τα πάντα για σένα», απάντησε το Spotify. 

Ό,τι θέλει τους κάνει.

Από την ημέρα που η Adele έκανε τη δυναμική της επιστροφή με το Easy on Me, μετά από έξι χρόνια απουσίας, έχει γίνει το νούμερο ένα τόσο στα charts, όσο και στις καρδιές μας. Το συγκεκριμένο κομμάτι έσπασε ρεκόρ στο Spotify και την Alexa του Amazon. 

Ο δίσκος με τίτλο «30» κυκλοφόρησε στις 19 Νοεμβρίου και είναι ο τέταρτος που έχει ηχογραφήσει. Πρόκειται, μάλιστα, για τον πιο προσωπικό γιατί θίγει το διαζύγιο από τον Simon Konecki, με τον οποίο έχει έναν γιο, τον Angelo.

jenny.gr

Το Rolling Stone τον χαρακτήρισε ό,τι «πιο σκληρό, πιο δυνατό» έχει κάνει στην καριέρα της, ενώ πήρε τέσσερα αστέρια από τους Times, την Independent και τους Financial Times.

πηγή φωτογραφιών: Instagram

Διαβάστε ακόμη: Πονάς, Adele; Η Peppa το γουρουνάκι απαντά στη σταρ που δε θέλει να συνεργαστεί μαζί της
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS